images_upload_big_3316.jpg
Bangkok og Khao Lak Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Bangkok og luksusbadeferie i Khao Lak

 • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • Shopping og seværdigheder i Bangkok
 • 9 nætter på 5-stjernet luksusresort i Khao Lak
 • Ultimativ forkælelse og skønne strande
 • Mange gode udflugtsmuligheder i Khao Lak
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Først får I tre dage i Bangkok med mulighed for at se byens største seværdigheder, shoppe, sejle på kanalerne i den charmerende by Thonburi og udforske Chinatowns eventyrlige labyrint af gader. Derefter går turen til Khao Lak, hvor de smukke strande venter på jer – og et luksushotel i absolut særklasse. Glæd jer til opholdet på JW Marriott Khao Lak Resort & Spa. Det føles som en belønning.

shutterstock_299388287 Grand palace and Wat phra keaw at sunset bangkok, Thailand.jpg

Rejsen kort

Bangkok er en af det mest fascinerende storbyer i Østen med sit forunderlige miks af det moderne og det traditionelle. Det nye og det gamle. Tag på shoppingtur i de fashionable butikker ved Siam Square eller gå på opdagelse på et af byens store markeder. Oplev det imponerende kongepalads Grand Palace, der er en af de største seværdigheder i denne del af Østen. Spis på et gadekøkken sammen med de lokale eller nyd en middag på en af byens mange michelin-restauranter. Begiv jer ind i Chinatowns eventyrlige labyrint af gader, der kantes af butikker, værksteder og tehuse. Eller lej en flodbåd for et par timer og oplev det gamle Bangkok i bydelen Thonburi, hvor vejene er kanaler, og husene står på pæle. Og når I har brug for en pause, så har hotellet en skøn swimmingpool.

Fra Bangkok går turen til Khao Lak i Sydthailand, hvor der venter jer en badeferie i særklasse. I skal bo på det 5-stjernede JW Marriott Khao Lak Resort & Spa, der efter vores vurdering er det bedste 5-stjernede hotel i Khao Lak. Den opfattelse deles af flere end 3.000 gæster på TripAdvisor, der giver hotellet topkarakteren ”Fremragende”. Og det er særdeles velfortjent. For JW Marriott Khao Lak Resort & Spa er i en klasse for sig. Det er ikke bare på et enkelt punkt eller to, at hotellet skiller sig ud. Det er over hele linjen. Fra det fantastiske service over maden til beliggenheden ved en af områdets smukkeste strande. Ja, selv atmosfæren er noget ganske særligt.

MAD - Der er masser af restauranter i området omkring hotellet. Men prøv også de thailandske gadekøkkener. De laver fabelagtig mad, Check Point Travel

 I flyver fra København direkte til Bangkok, hvor I ankommer tidligt om morgenen næste dag. Flyrejsen er med aftensmad, morgenmad og drikkevarer. Og så er der skærme med film, tv og anden underholdning.

Bangkok 1116550892

I lufthavnen venter jeres chauffør på jer. Han har et skilt med jeres navn. Herfra går turen til hotellet, der ligger i hjertet af Bangkok i det område, der hedder Silom. Efter vores mening et af de hyggeligste kvarterer i Bangkok med masser af markedsboder, gadekøkkener, butikker og restauranter.

Værelserne er som regel først klargjorte omkring kl. 13.00, så bed hotellet om at opbevare bagagen så længe og tag ud og se lidt på byen. Eller snup en kop kaffe ved poolkanten. I får håndklæder ved poolen, hvis I skulle få lyst til en dukkert.

I har desuden let adgang til Skytrain, der blot ligger nogle minutters gang fra hotellet. Det er et højbanetog, der let og hurtigt bringer jer rundt i byen til både seværdigheder og shoppingområder. Et godt alternativ til toget er flodbådene, der ligger til lige bag hotellet. Her kan I billigt blive sejlet op ad Chao Phraya og se byen fra søsiden, mens I funderer over, om I skal stå af og udforske Chinatown eller tage turen op til det pragtfulde kongepalads, Grand Palace. Og får I brug for en lille pause mellem de mange oplevelser og indtryk, så har hotellet en skøn pool.

Har I brug for lidt inspiration til, hvor I skal spise, så har vi lavet en lille liste med restauranter i Bangkok

Bangkok 748811014

Bangkok er en fantastisk by med masser af seværdigheder, stemningsfulde kvarterer med markeder og livlige gadekøkkener, skyskrabere og ældgamle buddhistiske templer. Der er så meget at se og opleve i Bangkok, at det kan være svært at vælge. Men med næsten tre hele dage kan I nå meget.  

Få inspiration til fem enestående oplevelser i Bangkok her

images_upload_big_3316.jpg

I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Bangkok. Nu går turen til Khao Lak i Sydthailand. I lander i Phuket Lufthavn, hvor hotellets chauffør venter på at køre jer til hotellet. Det ligger blot omkring en times kørsel fra lufthavnen. Vel fremme modtages I af hotellets personale, der sørger for, at I bliver tjekket ind og får en god start på jeres ophold på det skønne 5-stjernede JW Marriott Khao Lak Resort & Spa. Forude venter 9 dage med forkælelse, afslapning og oplevelser.

På visse luksushoteller kan man have en følelse af, at man befinder sig på en forkælelsesfabrik. At det hele er lækkert og overdådigt, men så alligevel lidt forlorent. På JW Marriott Khao Lak Resort & Spa føles det hele bare rigtigt. Overalt mødes I af oprigtige smil og beværtes med en traditionel og personlig gæstfrihed, der er med til at skabe en helt unik atmosfære. I får svært ved at løsrive jer fra dette resort, der ydermere er smukt, ligger ved en fantastisk strand og har Sydøstasiens største swimmingpool, der bugter sig rundt i hotellets have, der mest af alt minder om en tropisk oase. 

Tag på udflugter

Har I lyst til at tage et smut ind til byen, så klares det nemt med hotellets shuttle. Khao Lak er en hyggelig by, hvor der er tilpas med forretninger, restauranter og caféer. Og passer shuttlebussen ikke lige med hvornår I gerne vil retur, så er det billigt at tage en taxa.

I kan tage på snorkeltur til øerne Similan og Surin, hvor I kan opleve de farverige fisk på koralrevet. Tage på heldagstur til Khao Sok Nationalpark, der er en af de absolut flotteste i Thailand – og med mulighed for at komme helt tæt på elefanterne. Eller hvad med et slag tennis, en tur i havkajak eller en cykeltur i lokalområdet? Mulighederne er mange..

images_upload_big_2504.jpg

Hen på eftermiddagen er der afgang fra hotellet. Desværre.. Jeres chauffør kører jer til lufthavnen i Phuket, og her stiger I ombord på flyet til Bangkok. Der et flyskifte i Bangkok, og herfra går turen hjem mod Danmark. I lander i København tidligt om morgenen.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Fly København – Bangkok t/r
 • Fly Bangkok – Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Transfer Bangkok Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i Bangkok på Centre Point Silom**** i Deluxe Room inkl. morgenmad (ved 2 voksne og 2 eller 3 børn opgraderes til Family Suite med 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og 1 opredning til 3. barn)
 • Transfer Phuket lufthavn til hotel i Khao Lak t/r
 • 9 nætter i Khao Lak på JW Marriott Khao Lak Resort & Spa***** i Deluxe Lagoon Pool View inkl. morgenmad (2 voksne og 2 børn deler en dobbeltseng og 1 opredning. Ved 2 voksne og 3 børn opgraderes til Family Pool Access Studio med 1 dobbeltseng og 3 opredninger på sovesofa)

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os