Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

La Flora Khao Lak

Khao Lak

La Flora er grønt er dejligt.
La Flora er grønt er dejligt.
La Floras store pool med udsigt til havet.
La Floras store pool med udsigt til havet.
Seaside Wing1
Deluxe Seaside
La Floras fine strand.
La Floras fine strand.
SIRE Restaurant
Lobby.
LA FLORA RESORT & SPA - Et 4-stjernet resort med en atmosfære af tilbagelænnet luksus, Check Point Travel
Deluxe Seaside_001.jpg
I bor på det store, dejlige og nyrenoverede Deluxe-værelse
Seaside Wing2
Deluxe Seaside_014.JPG
Deluxe-værelset har en stor daybed, hvor der kan laves opredning til to børn
Deluxe Seaside_006.JPG
Deluxe-badeværelset er moderne, stort og rummeligt
Deluxe Seaside_005.JPG
Deluxe-badeværelset har et skønt badekar
Main Swimming Pool Seaside Wing
Deluxe Seaside_008.jpg
Deluxe-værelset har en terrasse
Deluxe Seaside_012.JPG
Deluxe-værelse
Poolside wing_003.jpg
Hotellet har flere pools
Pool_Access_001.jpg
I kan opgradere til Pool Access-værelset og få direkte adgang til poolen fra værelset
Pool_Access_002.JPG
Pool Access-værelse
Pool_Access_006.jpg
Pool Access-badeværelse
P6130148.jpg
Pool Access-værelse
Pool 001.jpg
La Flora er grønt er dejligt.
La Floras store pool med udsigt til havet.
Seaside Wing1
Deluxe Seaside
La Floras fine strand.
SIRE Restaurant
Lobby.
LA FLORA RESORT & SPA - Et 4-stjernet resort med en atmosfære af tilbagelænnet luksus, Check Point Travel
Deluxe Seaside_001.jpg
Seaside Wing2
Deluxe Seaside_014.JPG
Deluxe Seaside_006.JPG
Deluxe Seaside_005.JPG
Main Swimming Pool Seaside Wing
Deluxe Seaside_008.jpg
Deluxe Seaside_012.JPG
Poolside wing_003.jpg
Pool_Access_001.jpg
Pool_Access_002.JPG
Pool_Access_006.jpg
P6130148.jpg
Pool 001.jpg

Badeferie i perfekte rammer

Khao Lak området strækker sig over en række småbyer langs med en næsten uendelige kystlinje, der udgør en naturlig grænse mellem det azurblå Andamaner Hav og de grønne bjergområder omkring Khao Sok, Si Phang Nga og Khlong nationalparkerne. Ved Khao Lak by, ligger et af vores mest populære strandhoteller i Thailand, La Flora Khao Lak, som en lille stemningsfuld oase og byder gæsterne på de perfekte rammer for en afslappende ferie.

God kvalitet i rolige omgivelser

La Flora Khao Lak er et moderne hotel, der er inddelt i tre sammenhængende afsnit – Flora Wing, Poolside Wing og Seaside Wing – fordelt ud over en stor grund helt ud til Bang Niang stranden og det lokkende Andamaner Hav. Fælles for alle tre afsnit er den nemme adgang til swimmingpool, solsenge og hotellets øvrige faciliteter. De nougatfarvede bygninger er omgivet af grønne planter og farverige blomster, og den frodiggrønne have med den nysselige plæne, blomster, træer og eksotiske palmer er med til at skabe den perfekte oase for en afslappende ferie.

Allerede ved check-in mærker I personalets imødekommenhed og den klare fokus på, at alle gæster skal have en dejlig ferie. Den afslappede stemning blandt personalet spreder sig ud over resten af hotellet, hvor især de skønne pool-områder fungerer som naturlige samlingssteder. Her kan I tage en velfortjent dukkert, nyde solen og en god bog på en af de mange solsenge, og trænger I til en forfriskning, er der ikke langt til pool baren, der har et bredt udvalg af drikkevarer og snacks.

Vil I hellere ligge ud mod den dejlige sandstrand og nyde det skønne vejr, har hotellet ligeledes solsenge og parasoller til rådighed, og der er kun få skridt til en forfriskning eller et let måltid i restauranten, Sire Restaurant – en af de få restauranter i Khao Lak med udsigt til stranden og den smukke solnedgang.

La Floras fantastiske morgenmadsbuffet er inkluderet i jeres ophold på La Flora, og i restauranten kan I vælge at sidde indenfor eller udenfor og nyde udsigten til stranden og Andamanerhavet – en bedre start på dagen kan man næppe ønske sig.

I gåafstand fra det meste

Det kan være svært at forlade de skønne rammer på La Flora, men bevæger I jer udenfor hotellet, går I direkte ud i de små gader, der udgør Khao Lak. Her findes et fint udvalg af minimarkeder, småbutikker og naturligvis flere gode restauranter samt hyggelige caféer og barer.

Går I 150 meter hen ad stranden finder I La Floras søsterhotel, La Vela, hvis faciliteter I naturligvis er meget velkomne til at benytte jer af – regningen fra restauranterne og kaffebaren kan I sætte på jeres værelse, så i kan få en samlet regning ved check-out.

Et stort udvalg af oplevelser

I lokalområdet nord for Khao Lak er der mulighed for at besøge en række små landsbyer og lækre badestrande, hvor I kan leje en solseng og nyde lokale specialiteter på små restauranter på stranden. Trænger I til en lille konkurrence, ligger en af Thailands bedste minigolfbaner i Khao Lak, så her kan I evt. kæmpe om, hvem der betaler aftensmaden eller den næste forfriskning.

Trænger I til at komme lidt længere væk og opleve noget andet end Khao Lak arrangeres dette nemt fra hotellet. Det kunne være en snorkeltur til nogle af de nærliggende øer eller marinenationalparken Similan Island eller en dagstur i nationalparken Khao Sok. Trænger I til lidt shopping går der med jævne mellemrum busser til Phuket.

Mulighed for all inclusive

På La Flora er der mulighed for all inclusive. Prisen pr. dag er kr. 575 pr. voksen og kr. 275 pr. barn. Se all inclusive tilbuddet her.

Sådan bor I

I forbindelse med jeres ophold på La Flora vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i hotellets Flora Wing på et af de rummelige Flora Rooms. Værelserne ligger fordelt ud på flere etager og bygninger, der ligger omkring et skønt pool-område med solstole og pool-bar.

De rummelige Flora Rooms på 38 kvm er smagfuldt indrettede med kvalitetsmøbler i moderne asiatisk stil - sofa, sofabord og et skrivebordsarrangement. Alle værelser har et lækkert badeværelse med toilet og bruseniche, toiletartikler og produkter samt badekåbe og hårtørrer. Derudover har værelserne naturligvis alle moderne faciliteter som telefon, satellit-tv, gratis Wi-Fi, køleskab med minibar, aircondition, værdiboks samt kaffe- og te faciliteter. Endelig har alle Flora Rooms en dejlig møbleret altan med udsigt til det skønne pool-område.

Har I 1 eller 2 børn med, vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i et Flora Room Deluxe (med dobbeltseng og opredning i eksisterende daybed. Det er muligt at opgradere til et større værelse.

For familier op til 5 personer er der mulighed for at opgradere til et Deluxe Room med daybed og en ekstra seng. I kan evt. opgradere til Flora 2-Bedroom på 76 kvm med 2 soveværelser. Det ene med dobbeltseng. Det andet med 2 enkeltsenge og en sovesofa. Hvis jeres familie er på flere end 5 personer, så anbefaler vi, at I får 2 Deluxe Rooms. Nogle af disse værelser har connecting doors, og det giver i alt 6 sengepladser.

Vil I gerne bo tættere på stranden og havet, er der desuden mulighed for at opgradere til et af de meget populære Deluxe Pool Access Rooms eller de herlige Seaside Pool Access værelser med udsigt til haven og hotellets main pool. Her er der plads til 2 voksne og 2 børn.

La Flora Khao Lak benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  5 min.

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  2

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 75 min.