Main Picture_1.jpg
Pool 001.jpg
Deluxe room-002.jpg
Khao Lak_Strand_108140510.jpg
Phang Nga Bay_James Bond Island_119795485.jpg
pool_5.jpg
snorkling ved Khao Lak.jpg
Similan islands, Thailand, Phuket_109519787.jpg
Khao Lak_Solnedgang_119254576.jpg
Lobby.JPG
Deluxe Room_1.jpg

Khao Lak - La Flora Resort & Spa

  • 12 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
  • Prisvindende resort direkte ved stranden
  • En atmosfære af tilbagelænet luksus
  • Tæt på Khao Laks restauranter og butikker
  • Mange spændende udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 7.500,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 07. sep 2019

Bemærk at La Flora undergår renovering i perioden 11. maj 2019 - 31. oktober 2019. I denne periode er hotellet lukket, og det vil ikke være muligt at tage på denne rejse. Tjek eventuelt La Floras søsterhotel, La Vela: Khao Lak - La Vela.

Rejseplan

Det prisbelønnede, 4-stjernede og smukt designede La Flora Resort & Spa i Khao Lak ligger helt ned til en af Thailands bedste strande med udsigt til Andamanhavets azurblå vand. Her får I formidabel service, god mad og dejlige værelser i en atmosfære af tilbagelænet luksus. I området omkring hotellet er der let adgang til masser af små butikker, hyggelige caféer og gode restauranter. Området rummer også mulighed for masser af spændende oplevelser - I kan tage på snorkeltur ved smukke tropeøer, hilse på elefanterne i Khao Sok National Park eller tage på cykeltur og udforske de små fiskerlandsbyer langs kysten.

Pool-006.JPG

Det prisbelønnede, 4-stjernede og smukt designede La Flora Resort & Spa i Khao Lak ligger helt ned til en af Thailands bedste strande med udsigt til Andamanhavets azurblå vand.

I rejser fra København mod Bangkok, hvor I mellemlander, inden I flyver til Phuket lufthavn i Thailand. Her bliver I afhentet og transporteret til La Flora Resort & Spa i Khao Lak.

Pool 001.jpg

La Flora Resort & Spa ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor I bare kan slappe af og lade jer forkæle i smukke omgivelser.

 

Resortet ligger i gåafstand fra Khao Lak centrum, så I kan nemt tage en aftentur ind til byens mange restauranter. Har I ikke lyst til det, er der også masser af små butikker, caféer og restauranter i området omkring hotellet.

Khao Lak by har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og I skal ikke mange kilometer uden for bygrænsen for at føle jer langt væk fra den slagne turistrute. Rundt omkring Khao Lak ligger små hyggelige landsbyer, hvor indbyggerne lever af at fiske og dyrke jorden. Lej for eksempel et par cykler og tag på en halvdagstur ud i naturen.

Ud over at nyde livet på de fantastiske strande i Khao Lak, har I også mulighed for både at opleve landsbyliv og få naturoplevelser i topklasse på koralrevene ved Similan og Surin eller tage på jungleeventyr i Khao Sok National Park.

Dagen er kommet, hvor jeres badeferie slutter, og I skal mod Danmark igen. I bliver hentet på hotellet og transporteret til Phuket lufthavn. 

Efter en mellemlanding i Bangkok, lander I i København.