shutterstock_557059069 f Koh Phangan, Thailand.jpg
Koh Samui og Koh Phangan Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Koh Samui

6 nætter:

Vidunderlige sandstrande, god shopping og liv i gaderne

2

Koh Phangan

6 nætter:

Stemningsfuldt hotel i vandkanten og hyggeligt lokalliv

Rejseplan

Få en afslappende badeferie, hvor I bor på to skønne tropeøer - Koh Samui og Koh Phangan - begge steder helt nede ved stranden på 4-stjernede resorts og i hyggelige omgivelser.

DSC00347.jpg
White Sand Samui Resort ligger lige ned til vandet.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor på to skønne tropeøer - Koh Samui og Koh Phangan - begge steder helt nede ved stranden på 4-stjernede resorts og i hyggelige omgivelser.

Først tilbringer I 6 nætter på det White Sand Samui Resort på Koh Samui. Resortet ligger på den flotte og rolige Lamai Beach og er indrettet i moderne thaistil. Her kan I nyde at slappe af ved poolen, få gode måltider i restauranten og tage på spændende udflugter på- og omkring øen.

De følgende 6 nætter tilbringer I på tropeøen Koh Phangan og bor på det lækre Buri Rasa Phangan. Også her får I ro og tid til at slappe af. Stranden er skøn, maden er god, og stilen er tilbagelænet.

Udenfor hotellets område finder I flere hyggelige restauranter og små butikker, og har I lyst til afveksling, kan I for eksempel tage på sejlture til nærliggende strande.

OBS - Hotellet på Koh Phangan er lukket fra 1. - 20. oktober. Rejsen er derfor ikke mulig i den periode.  

KOH KHO KHAO - En ø med smukke strande og autentisk landsbyliv, Check Point Travel
Velkommen til Thailand.

I letter fra Københavns lufthavn og drager mod Thailand.

DSC09860.jpg
Værelse på White Sand Samui Resort.

Efter en mellemlanding i Bangkok ankommer I til Surat Thani Lufthavn. Herfra går turen med bus og hurtigbåd til Koh Samui. Hotellets chauffør tager imod jer og sørger for at I bekvemt og hurtigt kommer frem til White Sands Samui Resort i Lamai. På dette skønne strandhotel skal I tilbringe de første 6 nætter på rejsen.

Skønne stranddage på Koh Samui

Hotellet ligger lige ned til stranden i den nordlige ende af Lamai. Her er det som om, at man har det hele for sig selv. Hvis I ligger i poolen, kan I faktisk se ned på den hvide sandstrand og det klare vand. Fra hotellet er der kun 10 minutters gang hen ad stranden til byens restauranter, caféer og butikker.

Se video fra hotellet

Se denne video og få et indtryk af hotellet. 

Restauranter, shopping og oplevelser

Foruden de vidunderlige sandstrande kan I se frem til glimrende restauranter, god shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Meget af livet foregår naturligvis langs strandene, men Koh Samui byder også på spændende natur- og kulturoplevelser væk fra kysten.

Udsigt over Angthong National Marine Park på Koh Samui,

Udsigt over Angthong National Marine Park på Koh Samui.

Udforsk Koh Samui

Koh Samui er dækket af grønklædte bjerge, idylliske vandfald og kokosplantager i massevis, så der er masser af spændende ting at udforske. Tag på junglevandring og bad i en naturlig swimmingpool for foden af et vandfald, oplev øens mangfoldighed på en ørundtur eller hvad med at lære hemmelighederne bag det thailandske køkken på et kokkekursus?

 

FORKÆLELSE - En gang massage på stranden er en lækker måde at forkæle sig selv på.
Buri Rasas pool ligger i haven med kort afstand til stranden.

Først på formiddagen bliver I kørt til båden, som sejler jer til Koh Phangan. I sejler med speedbåd direkte til stranden foran Buri Rasa Koh Phangan Hotel. Personalet på båden sørger for bagagen, mens I kan nøjes med at folde bokserne op og soppe i land. Den helt rigtige måde at ankomme på.

Buri Rasa ligger i en lille halvmåneformet bugt med en skøn strand og den hyggeligste lille by. Her tager man stadig sine klipklapper af, når man går ind til købmanden. Hotellets restaurant er virkelig god, men får I lyst til at prøve andre spisesteder, så er der mange små steder i byen og langs med stranden.

På Buri Rasa Phangan bliver I indkvarteret for 6 nætter i et stilfuldt Deluxe-værelse.

Buri Rasa deluxe værelse.

Måltider i vandkanten

Under jeres ophold kan I nyde den flotte strand, få lækre måltider i restauranten eller direkte på stranden, nyde stemningen i landsbyen.

Spændende udflugter

I kan også tage på udflugt til de nærliggende strande, hvor Bottle Beach er en af vore favoritter. Tag en snak med hotellets reception og forhør jer om de spændende udflugter, hvis driverlivet på stranden bliver for meget. Overvej at tage med på snorkeltur til Koh Tao og nogle af de andre fine steder i området, hvor der er mulighed for at få en rigtig god naturoplevelse.

Bottle Beach.

shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Først på formiddagen afhentes I på hotellet. I køres til færgelejet og skal med hurtigbåden til fastlandet, hvor bussen venter på at køre jer det sidste stykke til Surat Thani Lufthavn. Herfra flyver I via Bangkok til Danmark.

Næste morgen er i tilbage i København efter en fantastisk ferie med skønne strande, forkælelse og god mad.