KOH KRADAN - Rejsens anden del foregår på den skønne tropeø Koh Kradan.
Krabi og Koh Kradan Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

Kort og godt

1

Krabi

7 nætter:

Dramatiske klipper, tropeøer og smukke strande

2

Koh Kradan

5 nætter:

Skøn tropeø med snorkling fra stranden

Rejseplan

Denne rejse er den perfekte kombination af hyggelig badeby og tropeø med palmer og hvide strande. I Aonang får I stemningsfuldt byliv, restauranter, udflugter og et 4-stjernet hotel ved stranden. På paradisøen Koh Kradan venter fredfyldte dage med udsigt til hvide palmestrande, forkælelse og snorkling.

LYSEBLÅT HAV - Ved Koh Kradan er havet lyseblåt og fyldt med koralrev.

På denne rejse til Thailand får I den perfekte kombination af stemningsfuld badeby og thailandsk tropeø med duvende palmer og hvide sandstrande.

De første 7 nætter tilbringer I på et 4-stjernet resort i den hyggelige badeby Aonang med adgang til strande, byliv, restauranter og et væld af spændende udflugter.

Siden går turen til paradisøen Koh Kradan. Her venter 5 nætter med barfodsluksus på det 3+ -stjernede Reef Resort Kradan, der ligger i strandkanten med udsigt til duvende palmer, hvide sandstrande og et lyseblåt hav med koralrev og god snorkling.

AoNangVilla_topview.jpg

I rejser fra Danmark og kommer, efter en mellemlanding i Bangkok, til Krabi, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel i Aonang.

Aonang Villa Resort ligger helt nede ved stranden, og her bor I med byens strandpromenade, butikker og restauranter i gåafstand fra hotellet. Det 4-stjernede hotel har to swimmingpools (og børnepool) med masser af parasoller og liggestole. Der er restaurant med udsigt til stranden og havet, en spa med mulighed for at forkæle sig selv med en gang massage og et fitnesscenter til de aktive. Alt i alt en skøn ramme om en ferie med mulighed for både afslapning og oplevelser.

Tag på udflugt

Fra hotellet kan I også tage på flere spændende udflugter og besøge eksempelvis den smukke Railay Beach, spændende religiøse templer og farvestrålende koralrev, som I kan udforske med snorkel og maske på en bådtur ved Similian- eller Surinøerne.  


Foto: Tag på udflugt til Railay Beach

Efter en dejlig uge i Aonang går turen nu med bil og båd til tropeøen Koh Kradan.

Strandhotel med stemning

Hotellet ligger i strandkanten med udsigt til palmer og hvid sandstrand, der kantes af et lyseblåt hav.

Snorkling ved stranden

Fra stranden kan I svømme lige ud til et koralrev, der myldrer af farver og fisk. Om aftenen er der stemning og hygge med god mad i restauranten, en slentretur ned langs vandet og måske en drink eller to på en af de små strandbarer.


Foto: I kan snorkle direkte fra stranden.

Efter en skøn badeferie i Thailand tager I hjem til Danmark. 

Krabi og Koh Kradan

  • Kombiner hyggelig badeby med tropeø
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter på 3+-stjernet resort på Koh Kradan
  • Hvide strande, palmer, koralrev og snorkling
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 9.150,-

15 dage fra kr. 8.550,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 25. maj 2022