Thailand Koh Lanta Rawi Warin Resort And Spa Pool
4-stjernet familieferie - Krabi og Koh Lanta Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Krabi og Koh Lanta

  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter på 4-stjernet resort på Koh Lanta
  • Perfekt kombination til både familier og par
  • Skønne hoteller og gode udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 9.350,-

15 dage fra kr. 8.750,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 11. maj 2022

Rejseplan

Drømmer I om en lækker familieferie, hvor I får lov til at opleve to skønne stranddestinationer i Sydthailand? Så er denne rejse til Krabi og Koh Lanta det oplagte valg.

Først får I 7 nætter på det 4-stjernede Aonang Villa Resort i Aonang, der er en af de hyggeligste byer i Krabiområdet. Hotellet har en fantastisk beliggenhed ned til stranden, og I har byens strandpromenade, restauranter og forretninger indenfor gåafstand. I kan hygge jer ved poolen eller tage med en longtailbåd til en af de nærliggende strande, hvis I har lyst til at prøve noget nyt. Derudover er der mange fine udflugter både til lands og til vands, så her kan I få både oplevelser og afslapning.

Fra Aonang er der kun et par timers transport til jeres hotel på øen Koh Lanta. Her skal I bo på det skønne 4-stjernede Rawi Warin Resort & Spa, der ligger på et bakkedrag med udsigt til stranden og det lyseblå hav. Hotellet er utroligt populært hos både familier og par, der giver topkarakter til værelserne, hotellets faciliteter, maden og ikke mindst personalets service og imødekommenhed. Hvis I ellers kan løsrive jer fra stedet, så er der også på Koh Lanta mange gode udflugtsmuligheder.

AoNangVilla_topview.jpg

I rejser fra Danmark til Bangkok og har måltider, drikkevarer og bagage inkluderet. Der serveres aftensmad og morgenmad på turen til Bangkok, og der er mulighed for at se film, tv og høre musik, hvis I har lyst til lidt underholdning. I lander i Bangkok tidligt om morgenen næste dag, og efter en mellemlanding flyver I videre til Krabi i Sydthailand.

photo.dataphoto.144.jpg

I Krabi venter jeres chauffør på jer i lufthavnen. Herfra er der kun en kort køretur til jeres hotel, der ligger ned til stranden i den hyggelige badeby, Aonang.

Aonang Villa Resort ligger helt nede ved stranden, og her bor I med byens strandpromenade, butikker og restauranter i gåafstand fra hotellet. Det 4-stjernede hotel har to swimmingpools (og børnepool) med masser af parasoller og liggestole. Der er restaurant med udsigt til stranden og havet, en spa med mulighed for at forkæle sig selv med en gang massage og et fitnesscenter til de aktive. Alt i alt en skøn ramme om en ferie med mulighed for både afslapning og oplevelser.

Tag på udflugt

Fra stranden ved hotellet sejler de lokale longtailbåde til nogle af de andre strande i området, hvis I har lyst til lidt afveksling. Tag et håndklæde med fra hotellet og nyd en dag på eksempelvis Railey Beach, der også har mange, små restauranter, hvor I kan gå ind i skyggen og nyde en frokost og lidt koldt at drikke.

Book en snorkeltur hos hotellet eller et af de lokale rejsebureauer og oplev koralrevene, de farverige fisk og tropeøerne i den sydthailandske skærgård.

Se bugtens fantastiske klippeformationer fra en havkajak eller besøg templet Wat Tham Seua, der ligger i en dal mellem grønklædte bjerge. Området omkring templet er fyldt med klippehuler, hvoraf nogle gemmer på buddhastatuer, som de lokale kommer for at ofre til. I kan se aber rundt omkring templet, og for de aktive er der desuden mulighed for at tage de 1237 trappetrin til toppen af en kalkstensklippe. Det er en hård tur, men udsigten fra toppen er det hele værd!

Mulighederne er mange, så tag eventuelt en snak med personalet i hotellets udflugtsskranke.

landscape (6).jpg

I afhentes på hotellet af jeres chauffør. Fra Aonang er der kun et par timers transport med bil og båd til hotellet på Koh Lanta. Her skal I bo på det skønne 4-stjernede Rawi Warin Resort & Spa, der ligger på et bakkedrag med udsigt til stranden og det lyseblå hav. Hotellet er utroligt populært hos både familier og par, der giver topkarakter til værelserne, hotellets faciliteter, maden og ikke mindst personalets service og imødekommenhed. Hvis I ellers kan løsrive jer fra stedet, så er der også på Koh Lanta mange gode udflugtsmuligheder.

Tag på udflugt

Hvis I lejer en taxa for en dag og tager lidt rundt på øen, så vil I opdage, at der er mange små landsbyer, hvor livet går sin vante gang. Det er både hyggeligt og interessant at gå en tur i en landsby, kigge indenfor i et tømrerværksted, hilse på hos fiskerne, der er i gang med at ordne net eller bevæge sig rundt mellem boder med eksotiske frugter og markredskaber på et lokalt marked.

Overvej en aftentur til den gamle bydel i hovedbyen Saladan, der også har et livligt natmarked. Eller tag med på en snorkeltur til nogle af de omkringliggende øer for at opleve revene og de mange farverige fisk.

Jeres chauffør afhenter jer på hotellet på et aftalt tidspunkt. Så går turen til lufthavnen i Krabi, og hjemrejsen kan begynde. I flyver til Bangkok og har en mellemlanding, inden I sætter kurs mod Danmark.

Tidlig morgen ankommer I til Danmark efter en fantastisk ferie i Thailand.