_CSB7308.jpg

Derfor Cuba med dansk rejseleder

Det kan være en fantastisk oplevelse at rejse i Cuba på egen hånd. Men en rejse i Cuba med dansk rejseleder har nu også en række fordele. Her har vi samlet 5 gode grunde til at vælge en Cuba-rejse med dansk rejseleder.

1) Tryghed

I har en stedkendt person, der taler dansk og kan vise jer, hvordan tingene fungerer.

2) Viden

I får en masse viden og information fra den dygtige rejseleder. På den måde får I det maksimale udbytte af jeres ophold i Cuba.

3) Indhold

En lang række oplevelser, udflugter og måltider er inkluderet i prisen. Og indholdet er nøje udvalgt for at give jer de største oplevelser.

4) Erfaring

Vores danske rejseledere i Cuba er alle erfarne og yderst professionelle. Deres ekspertise kommer jer til gode, da de har et indgående kendskab til det specielle land - og de elsker at fortælle og dele deres fascination med jer.

5) Det sociale

I rejser i en gruppe på højest 20 personer, så I har nogen at dele de store oplevelser med.

Har I lyst til at høre mere om mulighederne for at komme til Cuba med dansk rejseleder, så send os en rejseforespørgsel eller ring på 86 13 77 44.

Send rejseforespørgsel

LAX.jpg

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | kundeservice@cpt.dk