Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 654191323

Derfor skal du flyve med Qatar Airways

Hos Check Point Travel er vi stolte over at have et tæt samarbejde med det verdenskendte flyselskab Qatar Airways. Qatar Airways tilbyder nemlig et produkt af højeste standard, og der er en række fordele ved at benytte Qatar Airways, når du flyver ud i verden. I denne artikel kan du læse om de mange fordele.

Verdens bedste i 2019

Qatar Airways kan bryste sig af at have modtaget et hav af priser og udmærkelser i luftfartsbranchen i de senere år. I 2019 blev de blandt andet kåret til World's Best Airline af luftfartsguiden Skytrax for 5. gang. Hvilken større anerkendelse kan man få end at blive kåret til de bedste i verden?

Shutterstock 398598187

Qatar Airways for dig der er til luksus

I 2019 er Qatar Airways også blevet kåret til at have World's Best Business Class - ligeledes af Skytrax. Det vil sige, at Qatar Airways også er et fremragende valg for dig, der ønsker at rejse med den størst mulige komfort og få en skøn og luksuriøs oplevelse på flyrejsen.

Qatar Airways Airbus A380 Business Class Luxury Seats. Airbus A380 Interior. Business Class Travel. Qatar Airways Business Class.

71 ugentlige afgange fra Skandinavien

Udover de mange awards, der er din garanti for en god flyoplevelse, er en af fordelene ved at flyve med et stort selskab som Qatar Airways, at der er mange fly og dermed mange ugentlige afgange fra Skandinavien og ud i verden. De mange afgange giver dig en fleksibilitet, der gør det let at finde afrejsedatoer, der passer dit behov.

Shutterstock 628185983

Stop i den super moderne lufthavn i Doha | Problemfrit flyskifte

Når du flyver ud i verden med Qatar Airways, er det med stop i den topmoderne lufthavn i Doha. Her finder du et hav af moderne butikker og restauranter, og det er let at finde ud til din gate og komme med det næste fly ud i verden - hvad end du er på vej til Thailand, Bali eller Vietnam eller et andet skønt sted. 

Doha Lufthavn Qatar Hub

Ingen skjulte gebyrer

Når du rejser med Qatar Airways, er der ingen skjulte gebyrer. Det betyder, at den pris, du ser, er den du skal betale. Alle måltider, drikkevarer og online check-in er inkluderet i prisen. 

Desuden er Qatar Airways' baggageregler meget generøse. 30 kg indtjekket baggage er tilladt, når du flyver på almindelig economy-klasse, 40 kg på Business Class.

Shutterstock 684501739

Oplev hele verden med Qatar Airways

Qatar Airways er ikke bare en af de mest anerkendte spillere på det internationale flymarked - de er også en af de største, når det kommer til antallet af destinationer. Du kan således i skrivende stund flyve til mere end 160 destinationer med Qatar Airways.

QR Logo Horizontal White

Rejs med Qatar Airways og Check Point Travel | Spar 500 kr pr. person

På flere af Check Point Travels rejser har vi fornøjelsen af at kunne tilbyde dig flyrejse med Qatar Airways. Tag et kig på et lille udvalg af rejser herunder, hvor du kan flyve med Qatar Airways på Check Point Travels rejser. Book direkte her på hjemmesiden.    

OBS: Lige nu sparer du kr. 500 pr. person på din rejse med Qatar Airways og Check Point Travel, når du indtaster koden qat500 ved din bestilling på vores hjemmeside.

Rabatten gælder kun ved onlinekøb af rejser med Qatar Airways, og gælder ved bestilling senest 31.01.2020. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad 

kr. 11.800

Fra kr. 11.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det bedste af Vietnam
  • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
  • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
  • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
  • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 14.500

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Skytrax 219

Læs mere