Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Elephant Hills Luxury Tented Camp Khao Sok National Park Thailand.jpg

Familierejser

Er I interesseret i en familieferie, så er I kommet til det rigtige sted. I denne artikel kan I læse mere om vores udbud af skønne familierejser, og I kan få et overblik over mulighederne, der spænder over flere spændende og eksotiske rejselande. 

Familierejser med Check Point Travel

Hos Check Point Travel kan I komme på familierejser til eksotiske rejsemål, som Thailand, Sri Lanka, Maldiverne, Mexico og USA - bare for at nævne nogle af mulighederne.
Familie rejser er populære for rigtig mange danskere, og derfor har vi haft jer i tankerne, når vi har sammensat vores familie pakkerejser.

På disse rejser har vi blandt andet stor fokus på, at der er en god balance mellem oplevelser og afslapning. På rundrejser sørger vi for, at I har god tid hvert sted, så rejsens "tempo" ikke bliver for højt. Vi sørger også for, at I har god tid på stranden, da det er noget mange børn - og forældre - nyder. 

Send rejseforespørgsel på en familierejse

shutterstock_644380798.jpg

Familie ferie med masser af oplevelser

På familierejserne med fokus på oplevelser har vi naturligvis også sørget for, at forslagene til oplevelser er udvalgt og tilpasset, så de passer til flere aldersgrupper. Det gælder for eksempel vores Familietur til Sri Lanka. På denne rejse kan I blandt andet komme på elefantsafari, tage på lette vandreture i højlandet, der er gode for både børn, forældre og eventuelt bedsteforældre. Og så er der naturligvis god tid på nogle af Sri Lankas skønne strande. 

Billige familie rejser

Vi sammensætter altid vores familieferier med fokus på kvalitet, oplevelser og "value". Det sidste vil sige, at vi forsøger at give vores kunder værdi for pengene. Vi forhandler gode fly- og hotelpriser, så I kan få en dejlig familierejse til en god pris. Vores Familieferie i Florida er et eksempel på en familierejse, som vi kan lave til rigtig gode priser. På denne rejse kan I opleve de fremragende temaparker i Orlando, møde søkøer ved Crystal River og nyde en badeferie ved stemningsfulde Fort Myers og nogle af USA's allerbedste strande. 

Familieferie i Florida
 • Verdensklasse temaparker i Orlando
 • God mad og mærkevarer til spotpris
 • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
 • Badeferie i stemningsfulde Madeira Beach
 • Hotel ved en af USA’s bedste sandstrande
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Familieferie i Thailand

Thailand er en populær familiedestination. Strandene er smukke, hotelstandarden er høj, og priserne er fornuftige - perfekt til en dejlig ferie. Derudover er thailænderne utroligt gæstfrie, maden er udsøgt, og natur og dyreliv er ganske fantastisk. 

Hos Check Point Travel har vi flere rejser til Thailand, der er velegnede som familieferier. Det drejer sig både om badeferier i Thailand og rundrejser i Thailand

Af vores badeferier i Thailand kan vi for eksempel fremhæve rejsen Khao Lak - La Vela, hvor I bor på et lækkert resort ved stranden med store værelser og skøn swimmingpool. Fra resortet kan I tage på udflugter efter lyst og behov til regnskov og se elefanter, snorkeltur og opleve koraler, og meget andet.

Af vores rundrejser kan vi for eksempel anbefale Bangkok, Khao Sok og Khanom, der giver jer både storbyoplevelser i spændende Bangkok, jungleliv i Khao Sok og uspoleret strandidyl på et lækkert resort i Khanom

Vi har mange andre spændende muligheder for familierejser i Thailand, så klik ind og se nærmere på rejserne, der egner sig til grupperejser for familier.

Se vores rejser til Thailand

Kokulo Beach Club 3.jpg (1)

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Khao Lak - La Vela
 • 12 nætter på 4+ resort i Khao Lak
 • Luksuriøse omgivelser og privat strand
 • Store værelser med plads til 4 personer
 • Spændende udflugtsmuligheder
 • Et godt valg for både familier og par
 • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

kr. 9.600

Fra kr. 8.600

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
 • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
 • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 13.500

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Ferie for store familier

Er I på udkig efter en familierejse til for eksempel tre generationer, så har vi også flere gode muligheder til jer. Måske er I bedsteforældre, der vil tage børn og børnebørn med på rejse? I dette tilfælde kan vi for eksempel lave rejser til Thailand, Sri Lanka, Maldiverne og flere andre. 

På rejsen Sri Lanka og Maldiverne får I for eksempel både spændende rundrejse på Sri Lanka og krydrer oplevelserne med nogle dage på Maldivernes smukke hvide sandstrande med krystalklart vand. Netop denne rejse er brugt som tre-generationers-rejse af flere medarbejdere hos Check Point Travel.