Kokulo Beach Club 8.jpg
Supertilbud lige nu - spar op til kr. 2.000 - Rejs mellem 1. november 2018 og 15. april 2019 til superpris. Rabat er fratrukket.
Miners' Bar 3.jpg
Kokulo Beach Club 3.jpg
Deluxe Poolside 1.jpg (1)
Beach 2.jpg

Khao Lak - La Vela

  • 12 nætter på 4+ resort i Khao Lak
  • Luksuriøse omgivelser og privat strand
  • Store værelser med plads til 4 personer
  • Spændende udflugtsmuligheder
  • Et godt valg for både familier og par
  • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 8.240,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 22. jun 2019

Kort om rejsen

På denne badeferie til Thailand er vi stolte over at kunne tilbyde det super stilfulde 4-stjernet hotel i Khao Lak til en rigtig god pris. 

Rejseplan

Hotel_Outdoor_004.jpg

Rejsen kort:

På denne badeferie til Thailand er vi stolte over at kunne tilbyde det super stilfulde hotel i Khao Lak til en rigtig god pris. Hotellet "La Vela" åbnede i maj 2017, og vi har som de første i Danmark fået lov at sende gæster til hotellet.

La Vela er et hotel af standarden 4+. Her får I afslapning og kvalitetstid i moderne og stilrene omgivelser. I bor på et smagfuldt indrettet Deluxe Poolside værelse på 52 m2 med egen balkon og badeværelse med fritstående badekar. På La Vela kan I nyde livet ved de to swimmingpools, dase ved den flotte Bang Niang Beach, lade jer underholde i hotellets Beach Club og indtage fremragende måltider i stedets lækre restauranter.

Får I lyst til at tage på oplevelse en dag, er der rig mulighed for det. I kan for eksempel sejle til nogle af Thailands bedste snorkeldestinationer omkring Similan og Surin-øerne, I kan hilse på elefanterne og tage på junglevandring i Khao Sok National Park, og I kan tage på kanotur mellem klipperne i den smukke Phang Nga-bugt.

I rejser fra København mod Bangkok, hvor I mellemlander, inden I flyver til Phuket lufthavn i Thailand. Her bliver I afhentet og transporteret til La Vela i Khao Lak.

La Vela er et elegant hotel beliggende ved den gyldne sandstrand, Bang Niang, i Khao Lak.

Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor I bare kan slappe af og lade jer forkæle i smukke omgivelser.

Resortet ligger i gåafstand fra Khao Lak centrum, så I kan nemt tage en aftentur ind til byens mange restauranter. Har I ikke lyst til det, er der også masser af små butikker, caféer og restauranter i området omkring hotellet.

Khao Lak by har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og I skal ikke mange kilometer uden for bygrænsen for at føle jer langt væk fra den slagne turistrute. Rundt omkring Khao Lak ligger små hyggelige landsbyer, hvor indbyggerne lever af at fiske og dyrke jorden. Lej for eksempel et par cykler og tag på en halvdagstur ud i naturen.

Ud over at nyde livet på de fantastiske strande i Khao Lak, har I også mulighed for både at opleve landsbyliv og få naturoplevelser i topklasse på koralrevene ved Similan og Surin eller tage på jungleeventyr i Khao Sok National Park.


Besøg elefanterne i Khao Sok National Park

Dagen er kommet, hvor I skal mod Danmark igen. I bliver hentet på hotellet og transporteret til Phuket Lufthavn. 

Efter en mellemlanding i Bangkok, lander I i København.