Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Oplev Sanur og tag på utrolige udflugter

Sanur er ubetinget et af Balis mest populære ferieområder. Her er et stort udbud af restauranter, caféer, butikker og lokale markeder indenfor gåafstand af hotellet, og det hele afgrænses mod øst af en fin strand med roligt vand, så både børn og voksne kan nyde det. Solopgangen i Sanur kan til tider være fantastisk, men området langs med vandet liver først rigtig op om aftenen, hvor lysene tændes i de hyggelige restauranter duften af friskgrillet fisk og lokale specialiteter fylder aftenluften.

Morning Reflektion at Sanur Beach Island Bali by making Jukung a Point Of Interest.jpg

Mange steder tilbydes udflugter og dagsture til nogle af øens største seværdigheder, så hvad enten I interesserer jer for balinesisk kultur, religiøse ceremonier eller flotte naturscenerier, vil det hele være tilgængeligt indenfor forholdsvis korte afstande af Sanur. I har derfor god tid til stille og roligt at kombinere afslapning med uforglemmelige oplevelser.

I gudernes og kongernes fodspor

Gunung Agung.jpg

Bestil en engelsktalende lokalguide med bil, og start dagen tidligt med at køre mod Balis største vulkan, Gunung Agung, 3.124 meter. Med en spektakulær placering på siden af den til tider aktive vulkan, cirka 1.000 meter over havet, har I mulighed for at gå i tusindvis af pilgrimmes fodspor til øens modertempel, Pura Besakih. Ud over at være det helligste, det ældste og det største af Balis templer, er Pura Besakih et af de bedst bevarede. Reelt set er der tale om 22 templer samlet på et kæmpe areal, men fokuser primært på hovedtemplet Pura Penararan Agung, og husk at nyde den mageløse udsigt over det østlige Bali herfra.

Roofs in Pura Besakih Temple in Bali Island, Indonesia.jpg

Efter besøget kan I slå vejen forbi landsbyen Sidemen, omgivet af uforglemmelige naturscenerier og en fantastisk udsigt til Gunung Agung – på en klar dag. I småworkshops kan I høre lyde af vævemaskiner, der bruges til at fremstille det stof, som de bedste sarongs laves af. Gå en tur omkring byen og nyd en frokost i de smukke omgivelser, inden det går videre.

shutterstock_47609428.jpg

Slut dagen af med at besøge et af de største og mest interessante markeder på Bali i byen Klungkung (Semarapura). Friske grøntsager, farvestrålende frugter, tekstiler, husholdningsartikler, ja, der er næsten ingen grænser for, hvad der kan købes. Samtidig er markedet samlingssted for de lokale, der kommer fra nær og fjerne for at handle og for at mødes med venner og bekendte på et af markedets mange wahrungs, spisesteder.

Kerta Gosa i Semarapura. Rejser til Bali.jpg

I Semarapura kan I også tage turen forbi Kerta Gosa, der er en del af det historiske palads. Bygningen husede Balis højesteret indtil hollænderne koloniserede Indonesien. Det er især de voldsomme malerier på loftet i pavillonen, som er interessante. Uhyggelige dæmoner med bloddryppende svær og forpinte mennesker viser i detaljer de straffe, der venter de skyldige i helvede – noget som nok kunne hjælpe nogle tilståelser frem blandt de anklagede foran kongen og præsterne.

Øhop, snorkling og vandreture

Fra færgelejet i Sanur er det muligt at besøge de to små naboøer Nusa Lembongan og Nusa Penida. Det tager cirka en time at sejle til de to øer og mange vælge at kombinere dem på en dagstur. Der er dog rigeligt at foretage sig på de to øer, så mange vælger at dele det op.

Nusa Lembongan, den veludviklede ø, har nogle fine strande samt god snorkling og dykning. Det er muligt at cykle øen rundt, hvis man vil besøge flere strande og have varieret snorkling. Går I rundt tager det cirka 4-5 timer at nå rundt om øen.

Nusa Lembongan.jpg

Nusa Penida er mindre udviklet, så her er det med at finde plads til vandreskoene i strandtasken. Små landsbyer ligger spredt over øen, hvor det ligeledes er muligt at se noget af den vildeste natur på Bali med dramatiske klipper, vandfald og afsondrede strande.

Small islands off of Nusa Penida known as Raja Lima or the five kings in Indonesia..jpg

Snorklingen er noget af det bedste på Bali og variationen på de to øer er stor, så der både kan opleves smukke koraller, farverige fisk og majestætiske manta rays. På begge øer er der mulighed for at købe mad og drikkevarer, hvis I vælger selv at arrangere jeres øhop.

Hvis I vil høre mere om vores spændende rejser til Bali så ring til os på 86 13 77 44.

I kan også få et uforpligtende tilbud på en rejse ved at sende en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel

TRADITION - Mand i traditionelle klæder.

17

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Balis højdepunkter
  • 5 nætter i Ubud på Adiwana Arya Villa**** inkl. morgenmad
  • Udflugter i egen bil med engelsktalende lokalguide
  • 3 nætter i Amed på Santai Hotel*** inkl. morgenmad
  • 6 nætter i Sanur på Segara Village Hotel**** inkl. morgenmad
  • Badeferie med mulighed for spændende aktiviteter
  • Inkl. fly, hoteller, transporter, udflugter med engelsk guide

kr. 12.450

Fra kr. 12.250

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn