Overnat i junke på Ha Long Bay

Kaptajnen og besætningen byder jer velkommen ombord på en traditionel junke, der tager jer med på et uforglemmeligt cruise blandt bugtens hundredvis af mytiske kalkstensbjerge. Der går ikke lang tid førend man forstår, hvorfor UNESCO har valgt at inkludere dette naturlige vidunder på deres liste over Verdens Naturarv, for det er imponerende.

Halong sejlads - Kopi.jpg

De mange kalkstensbjerge rejser sig lodret op ad havet og danner en naturlig labyrint, som I roligt sejler igennem. Undervejs er der god tid til at nyde udsigten fra junkens soldæk, men I skal naturligvis også tættere på de fantastiske øer, når I skal på opdagelse i en af områdets spektakulære huler. Er der nogen hjemme, er det også muligt at besøge en af de flydende fiskerbyer, der ligger spredt rundt i området godt skjult af de beskyttende småøer. De lokale lever af fiskeri og har blandt andet deres egen skole, kulturcenter og naturligvis nogle enorme hyttefade, der er placeret under husene.

HA LONG BAY - Ude i bugten findes der flydende landsbyer, hvor folk lever af fiskeri, Check Point Travel

Hen på eftermiddagen begynder området at skifte karakter, og i solnedgangens orange skær fremstår det hele som et eventyr. Tag eventuelt en forfriskende dukkert inden middagen serveres i junkens restaurant. Menuen er gerne bygget op omkring en bred vifte af lækkert seafood – muslinger, krabber, rejer, fisk m.v. Herefter kan det anbefales at tage plads på dækket og håbe på en skyfri aften, idet hele himmelbuen vil være lyst op af et overvældende stjernehav – eller eventuelt prøve kræfter med at fange blæksprutter sammen med besætningen, inden det er tid til at gå til køjs i de hyggelige topersoners kahytter.

Vil I høre endnu mere om mulighederne i Hanoi, er I velkomne til at ringe til os på 86137744. I kan også få et uforpligtende tilbud på en rejse ved at sende en rejseforespørgsel

Send rejseforespørgsel

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dage
Det bedste af Vietnam
  • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
  • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
  • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
  • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 11.550

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn