Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
USA-desktop.jpg

USA kort med stater

Brug vores USA kort med stater, seværdigheder og de store attraktioner indtegnet til at planlægge jeres rejse til USA.

Det kan være svært at få overblik over alle de muligheder, som en rejse til USA byder på. Med vores kort over USA ved hånden bliver det hele lidt nemmere. På kortet kan I nemlig se staternes navne og placering samt statshovedstæderne. Vi har også indtegnet de største attraktioner og seværdigheder, så I hurtigt går et overblik over mulighederne, når rejsen går til USA.

USA kort med stater 1.png

Rejser til USA med Check Point Travel

Leder I efter en rejse til USA? Eller har I spørgsmål om USA rejser? Se vores rejser til USA her eller send os en rejseforespørgsel. Vi kvitterer med et godt tilbud på netop jeres USA rejse.

Send rejseforespørgsel

I kan også få overblik over vores rejser til USA her:

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dage
Det bedste af Florida
 • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
 • Bo ved de hvide strande i badebyen Madeira Beach
 • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
 • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
 • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 12.400

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
NEW YORK - byens klassiske gule taxier fylder godt i gadebilledet, men oftest er metroen hurtigere og billigere, Check Point Travel

12

dage
New York og Badeferie i Florida
 • Perfekt kombination af storby og strand
 • Godt hotel lige i hjertet af New York
 • Tag på museum, shopping og sightseeing
 • Badeferie i hyggelige Madeira Beach, Florida
 • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
 • Inkl. fly og hoteller

Fra kr. 11.800

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
 • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
 • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
 • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
 • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
 • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
NEW YORK - Manhattan skyline med majestætiske Empire State Building i forgrunden og det nye vartegn Freedom Tower i baggrunden, Check Point Travel
Det østlige USA's ikoner
 • Capitol Hill og Det Hvide Hus i Washington
 • Amishfolk og borgerkrigshistorie på landet
 • De imponerende vandfald, Niagara Falls
 • Irske pubber og hvalsafari i Boston
 • Frihedsgudinden, shopping og shows i N.Y.
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Find vej på USA kortet

USA har ufatteligt meget at byde på, og det understreger dette kort over USA. Faktisk taler rejsevante mennesker sjældent om USA som et rejsemål - landet er simpelthen for stort. Derfor taler man i stedet om de forskellige områder i USA. Nedenfor får I et kort overblik over mulighederne i de enkelte dele af USA.

Fantastiske Florida

Kan I lide solskin, behagelige temperaturer og dejlige strande? Så er en rejse til Florida utvivlsomt et godt rejsemål for jer. I Florida, som også kaldes solskinstaten,  skinner solen nemlig året rundt, og holder man sig i den sydlige del, så er temperaturen også dejlig behagelig om vinteren. Læg dertil, at Florida byder på masser af spændende oplevelser. I kan opleve hyggelige Key West og USAs sydligste punkt, I kan se alligatorer og sumpe, i Miami får I art deco arkitektur samt fantastisk shopping og natteliv. Vælger I at besøge Orlando, så har I alverdens forlystelsesparker ved hånden: Disney, Universal, SeaWorld og Lego for bare at nævne nogle. Herfra er der kun en times kørsel mod øst til Cape Canaveral og Kennedy Space Center. Kører man fra Orlando mod vest kommer man til noget af USA allerbedste strand, nemlig de kilometerlange, kridhvide sandstrande, som vender ud mod golfkysten. Her finder I også Check Point Travels amerianske strandfavorit over dem alle: Fort Myers Beach.

Florida er egnet for alle, men har en særlig tiltrækning på børnefamilier og par, der søger afslapning, sol og varme.

Se vores Florida kort med flere attraktioner og detaljer her. I kan også tage et kig på vores rejser til Florida her.

Kultur og historie i det østlige USA

Storbyer, verdensberømte museer, indvandringens historie og Uafhængighedskrigene. Alt det finder I i det østlige USA, som er det ideelle rejsefor for jer, der vil vide mere om USAs kultur og historie.

Det østlige USA omfatter New England, New York og Washington DC - og mange flere fantastiske steder som for eksempel Gettysburg og Philadelphia, som begge er steder med enorm historisk og kulturel betydning.

I New York står seværdighederne i kø. I kan opleve skyskraberne, Ground Zero, Ellis Island, hvor immigranterne gik i land, Frihedsgudinden, Brooklin Bridge, Times Square og Broadway samt et utal af andre, fantastiske seværdigheder. Man kan nemt få adskillige dage til at gå i New York, som også er hjemsted for nogle af verdens største og bedste kunstmuseer. Få vores tips til rejsen til New York her.

Også Washington DC har museer i verdensklasse, og de er tilmed gratis. Ødselt ligger den ene kolossale museumsbygning efter den anden langs The National Mall, hvor I også kan se nogle af hovedstadens betydeligste monumenter. Men Washington er langt mere: her finder I også steder som krigskirkegården Arlington den hyggelige bydel Georgetown med masser af små butikker, caféer og restauranter. Læs vores guide til Washington her

Se også vores kort over det østlige USA, som viser flere seværdigheder og attraktioner.

Hawaii: Sol, surf, strand og meget mere

En rejse til Hawaii er en rejse fyldt med sol, strand og hav. Men det er også meget mere.

På Hawaii-øerne kan I opleve nogle af USAs smukkeste vejstrækninger, I kan gå på vulkaner og se flydende lava, I kan bade fra en sort lavastrand og snorkle med både havskildpadder og hvalhajer. Det er også på Hawaii, at I kan opleve Pearl Harbor, som blev bombet af Japan i december 1941, hvilket resulterede i, at Holland, England og USA erklærerede krig mod Japan i dagene efter.

Se vores Hawaii kort og få endnu mere at vide om jeres muligheder på en rejse til Hawaii. Se også vores rejser til Hawaii her.

Det vestlige USA: Vild natur og fantastiske storbyer

Bliver I fascineret af naturen, når I ser en western-film? Eller kan I lide at vandre omgivet af smuk natur? Så er det vestlige USA uden tvivl en drømmedestination for jer. Det er nemlig i det vestlige USA, at I finder nogle af de mest imponerende naturscenerier i hele USA. De fleste af dem er i dag nationalparker, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Det er nemlig relativt nemt at komme til parkerne, der er gode faciliteter og så er der masser af gode stier, som indbyder til små og store ture i de fascinerende omgivelser.

Det vestlige USA byder på masser af naturoplevelser. Nogle af de største er Yosemite National Parks alpine landskaber og vandfald, Yellowstone National Parks bison og gejsere, den mægtige kløft Grand Canyon samt de mange smukke spir i Bryce Canyon National Park.

I det vestlige USA finder I også nogle af USA mest spændende storbyer, nemlig charmerende San Francisco og filmbyen Los Angeles med Hollywood og Beverly Hills. Byerne forbindes i øvrigt af den smukke Pacific Coast Highway - eller Highway 1, som danskerne ynder at kalde den. Spillehajernes mekka Las Vegas fortjene også et ord med på vejen. Byen er i sig selv fascinerende og så er den i øvrigt det perfekte udgangspunkt for en rundtur i naturen.

Se vores kort over det vestlige USA her. Læs også CPTs guide til oplevelser i Californien og det vestlige USA.

Find vej med CPTs øvrige kort

USA kort, kort over USA, US map eller map of United States. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels USA kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.