Public Pool 1.jpg
Campuhan Ridge Walk , Scenic Green Valley in Ubud Bali.jpg
LePirateNite.jpg
Deluxe room 6 (vill.5).jpg
INFINITY POOL AT SUNRISE.jpg
UBUD, BALI, INDONESIA - FEBRUARY, 23 Legong traditional Balinese dance in Ubud, Bali.jpg
Morning Reflektion at Sanur Beach Island Bali by making Jukung a Point Of Interest.jpg
78653607.jpg
Lemukih Waterfall - Bali, Indonesia..jpg
Open air fruit market in the indonesian village.jpg

Balis højdepunkter

  • 5 nætter i Sanur på det stemningsfulde 4-stjernede Segara Village Sanur
  • Farvestrålende templer, livlige markeder og hyggelige landsbyer
  • 4 nætter i Ubud på charmerende 3-stjernede The Alena Ubud
  • 3 nætter i Lovina med bungalow på 4-stjernede Puri Bagus Lovina
  • Spændende udflugtsmuligheder, øhop og delfinsafari
  • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 10.650,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 08. sep 2019

Rejseplan

Denne individuelle rundrejse på Bali er glimrende for jer, der gerne vil have en introduktion til nogle af Balis største seværdigheder i kombination med øens varierede natur.

I bor på særligt udvalgte hoteller, der egner sig til både par og børnefamilier.

shutterstock_119499910 Beautiful sea and coastlines of Gili Meno, Indonesia..jpg

Rejsen kort:

Drømmer I om at opleve Balis spektakulære natur og enestående kultur samtidig med at I bor på særligt udvalgt hoteller, så er denne kombinationsrejse til Bali et rigtig godt valg.

På denne individuelle rundrejse kan I blandt andet besøge de historiske templer på Agung vulkanen, vandre gennem frodige rismarker og cykle til små kunstnerlandsbyer omkring Ubud, snorkle blandt koraller og farverige fisk ved Nusa Lembongan eller tage på delfinsafari ud for Lovina.

Derudover har I tid til afslapning og forkælelse i hotellernes indbydende spaafsnit og nyde det varierede lokale køkken på nogle af de mange hyggelige og stemningsfulde restauranter.

Rejsen begynder med afrejse fra Danmark og kurs mod Bali.

LePirateNite.jpg

Ved ankomsten til Bali er afhentningen af bagagen og turen gennem immigrationen forholdsvis hurtigt overstået. En repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner står klar til at køre jer den korte tur til det udvalgte hotel i Sanur, hvor I kan slappe af ovenpå udrejsen.

 

SEGARA 2 POOL 1.jpg

I har fire hele dage i Sanur til at nyde hotellets mange faciliteter, hygge på stranden, sole ved swimmingpoolen og gå på opdagelse i byens mange små butikker, men skulle I få lyst til at komme lidt væk fra hotellet, er Bali et uimodståeligt overflødighedshorn af spændende oplevelser.

Balinese man in traditional clothes during the celebration before Nyepi Ubud.jpg

Det er tid at tage afsked med Sanur, for nye og spændende oplevelser venter forude. Mindre end et par timers kørsel væk fra kysten, op i det frodiggrønne centrale Bali ligger næste stop på turen, Ubud. Få andre steder på øen synes Balis kulturelle hjerte at banke kraftigere end her, og selvom byen i dag besøges af en del turister, er Ubud stadig et ualmindeligt charmerende sted.

Læs mere om mulighederne i Ubud

Området omkring Ubud kalder næsten på at blive undersøgt nærmere, så selvom hotellet er skønt og afslappende, vil vi anbefale, at I følger kaldet og lejer en cykel.
Find kameraet frem for byens måske største attraktioner er den fantastiske natur, der venter lige uden for bygrænsen. 

Her risler floder og bække gennem frodige dale, hvor lokale bønder i vand til knæene passer deres rismarker med okser og simple redskaber, præcis som deres forfædre gjorde det før dem.

Turen fra Ubud til Lovina anses af mange for at være en af de smukkeste køreture på Bali, så der er noget at se frem til, når I i dag skifter hotel. I bevæger jer stille og roligt fra de frodige rismarker omkring Ubud op igennem smukke dalstrøg og små landsbyer til de kølige bjergpas omkring Bratan-søen. Her er det som om at bjergtoppene bevidst holder godt fast i skyerne, og aktivt medvirker til at skabe en drømmeagtig stemning omkring søen.

Ovenpå de sidste dages oplevelser venter nu to hele dage med afslapning. Lovina strækker sig over adskillige kilometer langs Balis nordkyst, og der er rig mulighed for en forfriskende dukkert langs strandene, der prydes af mørkt, vulkansk sand.

Bliver tiden ved poolen alligevel for lang, byder området omkring Lovina på adskillige spændende udflugter. I kan f.eks. tage på sejltur på udkig efter delfiner, tage på rundtur til et par landsbyer og se på templer eller tage ud og snorkle ved det gamle fragtskib, der sank for mere end 60 år siden. 

I kan læse mere om Lovina her

Sidste chance for at tage en dukkert i poolen eller nyde en afsluttende behandling i hotellets spa-afdeling, så alle muskler er afslappede inden hjemrejsen.

Først på eftermiddagen går turen tilbage til Ngurah Rai International Airport, hvor det er tid at tage afsked med Bali og påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

I ankommer til Danmark først på dagen