shutterstock_241066516 Mini cute pickup drive on the bridge over the sea at Koh Yao Yai, Phang Nga province of Thailand.jpg

Koh Yao Yai - Dejlige strande

Kho Yao Yai ligger midt i Phang Nga bugten ca. 30 minutters sejlads fra Phuket og derfra ca. 2 timer til Khao Lak i Thailand. Den frodige ø er dækket af kokosplantager, mangrove og dejlige hvide sandstrande, hvor der er gode muligheder for at slappe helt af.

Fordelt ud over øen ligger små hyggelige landsbyer, og der findes et fornuftigt udbud af restauranter og små butikker. Befolkningen lever primært af fiskeri og landbrug, og tempoet i de små landsbyer er meget afslappet.

For den besøgende er det nemt at komme rundt på øen for at opleve de forskellige strande og restauranter, men har I mod på mere, arrangeres der sejlture og snorkelture til de omkringliggende småøer.

MIDDAG OG SOLNEDGANG - På Moracea by Khao Lak Resort kan I nyde en middag med udsigt til solen, der forsvinder i havet, Check Point Travel

Resort på Koh Yao Yai

På Koh Yao Yai har vi en fast aftale med Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa. Det er en helt speciel oplevelse at bo her. Resortet er 5-stjernet, og I bor i et luksuriøst Supreme Deluxe Seaview-værelse, der ligger højt oppe på en frodig klippeside med fantastisk udsigt over havet. Stedet indbyder til at slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Snorkel- og kajakture

Skulle tiden på stranden blive for lang, kan I for eksempel drage på opdagelse i havkajak langs øens frodige mangrovekyster. Eller I kan tage på snorkeltur ved øerne i Ao Nang-bugten.

Få et tilbud på en ferie på Koh Yao Yai ved at sende en rejseforespørgsel

Send rejseforespørgsel

TRÆ - Indretningen og arkitekturen på Santhiya Koh Yao Yai er gennemført. Smukt håndværk i træ både inde og ude, Check Point Travel

15

dage

LUKSUS TIL LAVPRIS

SPAR KR. 1.100 pr. person

Khao Lak og Koh Yao Yai - Deluxe
  • 7 nætter i Khao Lak på 4-stjernet resort
  • Bo ved stranden og tæt på restauranter
  • 5 nætter på 5-stjernet resort på Koh Yao Yai
  • Luksusresort i smukke omgivelser
  • Afslapning og mulighed for udflugter
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 9.800

Fra kr. 8.700

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk