Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
IMG_5789.JPG

Mai Chau Eco Lodge

Selv på afstand fornemmer man roen, der hviler over dette herlige sted. Den klassiske arkitektur. Variationen i beplantningen. De små gange mellem hytterne. De bølgende grønne rismarker, der omgiver stedet. Det høje serviceniveau og den fortrinlige mad. Mai Chai Eco Lodge er en fantastisk ferieoplevelse, der allerede begynder at sætte sit uforglemmelige aftryk på den besøgende, når man ved ankomsten får serveret en svalende velkomstjuice og en fugtig klud til at tørre sveden af panden. På Mai Chau Eco Lodge går det hele ganske enkelt op i en højere kvalitativ enhed.

John i Mai Chau

John Lau Jensen (Manager Sales & Production) har rejst intensivt over det meste af Vietnam. Fra de ukendte dalstrøg i Ha Giang i nord, via de historiske byer Hué og Hoi An i centrum, til det pulserende Mekong-delta i syd, men for nylig var det igen tid til at komme forbi en af de absolutte favoritter – Mai Chau Eco Lodge i dalen af samme navn. Her er et par af Johns iagttagelser:

Muligheder for de aktive

Det inkluderede udflugtsprogram, på Det nordlige og centrale Vietnam, indeholder både cykelture og vandreture til nogle af dalens små hyggelige landsbyer, hvor indbyggerne gerne byder på en kop te i deres traditionelle pælehuse. Her er forholdsvis fladt, så alle har mulighed for at deltage, samtidig med, at programmet kan tilpasses det individuelle ambitionsniveau og interesser.
Cykler og cykelhjelme står gratis til rådighed, således man selv kan tage på eventyr i området, hvis der er behov for flere oplevelser.

Tag på cykeltur til en række af områdets små landsbyer, hvor den lokale guide vil fortælle om livet på landet, deres traditioner og erhverv. Er I heldige, vil I blive inviteret indenfor til en kop te og en god fortælling. Området er forholdsvis fladt, og med cyklerne er det nemt at komme rundt mellem de mange landsbyer samtidig med, at I kan nyde de smukke omgivelser og møde de lokale i øjenhøjde, mens de arbejder i rismarkerne, er på vej til og fra skole eller blot sidder i skyggen af et træ og nyder livet.

Et unikt retreat for par

Rejser I sammen som par, danner Mai Chau Eco Lodge den perfekte ramme for et par dage i paradis. Kombiner det interessante udflugtsprogram med en velfortjent behandling eller massage i stedets afslappende spa. Nyd en forfriskende tur i poolen eller få serveret en kølig drink på Jeres private terrasse med udsigt til rismarkerne. Overvej eventuelt at tage en ekstra overnatning, således I har en hel dag til blot at nyde roen og hinanden.

En oase for børnefamilien

Rejser I sammen som familie, vil Mai Chau Eco Lodge ligeledes være et perfekt udgangspunkt for en introduktion til det landlige Vietnam i trygge og fascinerende rammer. Udflugtsprogrammet kan tilpasses børnenes alder og humør. Pool-området er rummeligt og perfekt til afslapning. Restauranten serverer mange spændende lokale og vietnamesiske retter, og vil være en fin introduktion til det vietnamesiske køkken for alle.

Der er ingen tvivl om, at Mai Chau Eco Lodge er et af de mest velfungerende, charmerende og uforglemmelige hoteller i det nordlige Vietnam. Det høje serviceniveau. De luksuriøse værelser. Det fantastiske køkken. Den eventyrlige beliggenhed og stemningen, roen – er alt sammen noget, der er med til at give en oplevelse ud over det sædvanlige. En oplevelse der er stærkt vanedannende.

Læs mere om resortet Mai Chau Eco Lodge

Rejser med Mai Chau Eco Lodge

MAI CHAU - Her kan I opleve landlivet på nærmeste hold. Nætterne tilbringer i på Mai Chau Eco Lodge, som I kan se på billedet, Check Point Travel

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Natur, kultur & landsbyliv i Vietnam
 • Kultur og natur i den smukke Mai Chau dal
 • Hanoi, Hué og afslapning i Hoi An
 • Cykelture, vandreture og farverige markeder
 • Etnisk folkemusik, frodige rismarker og små landsbyer
 • Kejsernes Vietnam, paladser og smukke gravsteder
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 16.800

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det autentiske Vietnam
 • Livlige gader og smukke templer i Hanoi
 • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
 • Bambusskove og vandreture i Pu Luong
 • Klippeformationer og verdensklasse i Ninh Binh
 • 3-dages krydstogt på den eventyrlige Ha Long-bugt
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 19.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
LAX.jpg

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | kundeservice@cpt.dk