Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Road To Hana - Maui, Hawaii.jpg

Maui - Hawaiis naturskønne perle

Maui er den næststørste ø i Hawaii-øgruppen. Her kan I nyde fantastiske landskaber - for eksempel i en lang og meget frugtbar dalsænkning mellem øens to vulkaner.

Strandene på Maui er blandt de flotteste i Hawaii-øgruppen, og her kan I slikke sol og nyde en dukkert. For eksempel i Ka'anapali-området på øens vestkyst, der er kendt for en fantastisk strand, som tidligere er blevet kåret til USA's bedste.

Under et besøg på Maui kan I også udforske de spektakulære månelandskaber i Haleakala National Park. Her er muligheder for vandreture af enhver sværhedsgrad, og det er en stor oplevelse at vandre gennem "stenørkenen" omkring toppen af vulkanen.

I har desuden mulighed for at nyde en runde golf på en af verdens bedste golfbaner, eller I kan tage på hvalsafari og se, om I kan spotte pukkelhvalerne, der migrerer fra december til april.

I kan opleve Maui på blandt andet vores rejse Hawaii - Det ultimative øhop, hvor I besøger fire af Hawaii-øerne, inklusiv Oahu, Big Island, Kauai og altså Maui.

Vil I høre mere om vores rejser til Hawaii, så kan I ringe på 86137744.

I kan også sende en rejseforespørgsel, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en skøn Hawaii-rejse.

Send os en forespørgsel

Kalalau Lookout.jpg

20

dage
Hawaii - Det ultimative øhop
  • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
  • Kauai er en uspoleret naturperle
  • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
  • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
  • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
  • Få det bedste af Hawaii på én rejse

Fra kr. 20.800

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk