Krabi_Railay beach_126333494.jpg

Oplevelser i Krabi

Krabi-provinsen er blandt de flotteste områder i Sydthailand. Her kan I blandt andet se stejle klipper hæve sig op over kystens lange sandstrande og besøge idylliske tropeøer omgivet af fascinerende koralrev.

I Krabi er der også masser af muligheder for spændende og eksotiske oplevelser, der gør stedet perfekt til en badeferie i Thailand. I kan tage på udflugter til gyldne templer og hyggelige fiskerlandsbyer eller besøge drypstenshuler og frodige nationalparker. Der er noget for enhver smag i Krabi.

Strande

Strandene i Krabi er ikke til at komme udenom. Nyd solen, hinanden og slap af i smukke omgivelser på Krabis lange sandstrande. I kan nyde de lokale strande ved hotellerne eller sejle til den smukke Railay Beach, der ligger mellem Krabi og Ao Nang (en sejltur på 10-15 minutter). Ved Railay Beach ligger der også små, hyggelige restauranter, hvor I kan nyde en god frokost med havudsigt for at fuldende en dejlig udflugtsdag. 

Havaktiviteter

Havkajak, bådtur, snorkling eller dykning. Det glasklare Andamanhav byder på masser af muligheder for skønne vand-oplevelser.

På en bådtur kan I besøge nogle af de mere afsidesliggende strande på Krabi-fastlandet samt besøge de mange små tropeøer i farvandet ud for Krabi. Omkring øerne findes flere glimrende snorkelsteder, hvor I kan udforske koralrev og det rige dyreliv under havets overflade.

Wat Tham Seua-templet

Har I lyst til at opleve Krabi-området lidt fra oven, så kan I besøge Tiger-grotte templet (Wat Tham Seua). Templet ligger cirka otte kilometer nordvest for Krabi omgivet af tropisk regnskov og er en meget flot udflugtsmulighed.

Den virkelige attraktion ved templet er udsigten fra toppen. En lang, halvstejl trappe med hele 1.237 trin fører jer til templets top, hvorfra der er en spektakulær udsigt over grønklædte klipper og dybe dale.

Vi anbefaler, at I bærer respektfuld påklædning i tempelområdet. Det vil sige tøj, der dækker skuldrene, og bukser eller kjole der går ned over knæene.

Lyder Krabi som en interessant feriedestination for jer, så er I velkomne til at ringe og høre mere på 86 13 77 44. I kan også sende os en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud på en rejse.

Send rejseforespørgsel

SIVALAI BEACH RESORT - Ligger på en lille pynt på øen Koh Mook i Sydthailand

15

dage

GOD TIL VINTER

Krabi og Koh Mook
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 8.900

Fra kr. 8.300

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Tina.jpg (1)

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Tina kom til Check Point Travel i 2001 og har siden hen særligt vejledt vores kunder om rejser til især Cuba, USA og Latinamerika. Hun kender disse områder indgående fra adskillige rejser og har desuden boet et år i det nordøstlige USA samt et halvt år i San Diego.

Heldigvis deler Tina hellere end gerne ud af sin viden og hjælper dig gerne med råd og vejledning om netop dine behov og ønsker.

86 13 77 44 | tkr@cpt.dk