Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_366913949 Kanchanaburi (Thailand), The Bridge on the River Kwai.jpg

River Kwai - Jungle og krigshistorie

Kun en 2-3 timer fra Bangkok i Thailand ligger River Kwai, der byder på vild natur og spændende historie.

På eventyr

Tilbring natten langs junglefloder og fald i søvn til lyden af cikader og vandets klukken. Vågn op til gibbonabernes kalden og drag så på eventyr i en traditionel longtail-båd, der fører jer op ad floden gennem et enestående landskab med bølgende bjerge og tætte bambusskove. Stig på toget i morgengryet ved stationen i Nam Tok, og lad det føre jer ad knagende spor rundt om stejle klipper, gennem skove, forbi marker og landsbyer, der er ved at vågne, til byen Kanchanaburi og broen over floden Kwai.

Historien om River Kwai

Ved broen over floden Kwai venter historien om den japanske besættelse af Thailand og deres hårdhændede behandling af de allierede krigsfanger, der byggede broen over River Kwai og anlagde en jernbane til Yangon i Burma. De utallige grave på den lokale kirkegård med britiske, australske, amerikanske og danske navne vidner om, hvorfor denne strækning har fået tilnavnet ”Dødens Jernbane”.

Er I fristet af en naturrejse, der stadig rummer plads til afslapning og stranddage, så anbefaler vi, I kombinerer River Kwai med et par dage i Bangkok og afslutter rejsen på et lækker resort i Khao Lak, hvor der er tid til at fordøje de mange oplevelser.  Tag også et kig på vores kort over Thailand og få mere inspiration til jeres rejse til Thailand.

Send os en forespørgsel, hvis I er interesserede i at opleve River Kwai eller tjek alle vores rejser til Thailand

Send rejseforespørgsel

TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dage

GOD TIL VINTER

Bangkok, River Kwai og Khao Lak
  • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 1 nat i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpension)
  • 1 nat på husbådshotel på River Kwai (inkl. helpension)
  • Fantastisk natur og spændende krigshistorie
  • 7 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
  • Inkl. fly, transport, hoteller og flere måltider
  • Rejsen kan gennemføres fra 11. januar 2022 , hvis rejsen afvikles i omvendt rækkefølge

Fra kr. 9.700

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk