Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
BJØRNELAND - Bjørnene ses ofte i sommermånederne, når de sammen med deres unger skal have fyldt depoterne, inden vinteren kommer

Oplev Canadas bjørne

At opleve Canadas bjørne er en fantastisk naturoplevelse. Canada er hjemsted for flere bjørnearter, herunder grizzlybjørne og sorte bjørne. Her er nogle steder i Canada, hvor du har gode chancer for at se og opleve bjørne i deres naturlige miljø. 

GRIZZLY ENCOUNTER - Tre unger i hælene på deres mor. Det er tid til en lektion i laksefiskeri, Check Point Travel

Her kan du opleve bjørne

  1. Rocky Mountains: De canadiske Rocky Mountains strækker sig gennem British Columbia og Alberta og er et ideelt sted at se grizzlybjørne. Områder som Banff National Park, Jasper National Park og Kootenay National Park er populære destinationer. 
  2. Vancouver Island: Vancouver Island i British Columbia er kendt for sin tætte bestand af sorte bjørne. Områder som Tofino og Ucluelet er gode steder at opleve disse bjørne, især under laksesæsonen. 
  3. Great Bear Rainforest: Great Bear Rainforest i British Columbia er et af verdens mest uberørte økosystemer og hjemsted for en betydelig population af grizzlybjørne. Du kan tage på guidede ture og krydstogter i området for at se disse majestætiske dyr. 
  4. Churchill: Churchill i Manitoba er kendt som "polarbjørnens hovedstad" og er et ideelt sted at opleve disse imponerende bjørne. Du kan tage på bjørnesafari i specialbyggede køretøjer eller deltage i isbjørneobservationsture. 
CAMPBELL RIVER - Hvis I gerne vil opleve Canadas dyreliv, så Campbell River stedet. Her er det gode chancer for at opleve mange forskellige dyr lige fra spækhuggere til bjørne, Check Point Travel
GRIZZLY - Mange drømmer om at få lov til at opleve den nordamerikanske kæmpebjørn, grizzlyen. Hvis den står på jeres ønskeliste, så overvej at tage med på bjørneturen fra Campbell River, Check Point Travel
GRIZZLY ENCOUNTER - Er navnet på den heldagstur, der udgår fra Campbell River. Herfra går turen til en isoleret floddal, hvor I fra et skjul kan opleve grizzly-bjørnene og deres unger fange laks i floden, Check Point Travel

Bjørne er vilde dyr!

Vær opmærksom på, at bjørne er vilde dyr, og det er vigtigt at opretholde en sikker afstand og respektere deres naturlige adfærd. Det anbefales at deltage i guidede ture med erfarne guider, der kan sikre din sikkerhed og give dig en informativ oplevelse. 

Husk også at tjekke lokale reguleringer og anbefalinger vedrørende bjørneobservation for at sikre, at du agerer på en ansvarlig måde og beskytter bjørnene og deres levesteder. 

God fornøjelse med at opleve Canadas bjørne og nyd den unikke skønhed og dyreliv, landet har at byde på! 

Ture og udflugter til at se Canadas bjørne

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.