Thailand 1.jpg
Bestil trygt med Pakkerejsegaranti

Bestil trygt din 2021-rejse med Check Point Travels Pakkerejsegaranti

En række af Check Point Travels rejsemål har klaret sig forbilledligt under Corona-krisen. Det gælder lande som Thailand, Canada, Vietnam, Sri Lanka, Maldiverne, Bali, USA (inkl. Hawaii og Florida) og Seychellerne. Disse lande har desuden det tilfælles, at de i løbet af kort tid forventer at åbne op for rejsende fra blandt andet Danmark og Norge.

Ved at bestille rejsen til 2021 i god tid, så får du de bedste priser på både fly og hoteller. Og når du køber rejsen hos Check Point Travel, så udsteder vi samtidig en Pakkerejsegaranti, der sikrer, at du får alle pengene tilbage for rejsen, hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning fraråder, at du tager afsted.

Bred Png

Hvordan er du dækket af Pakkerejsegarantien?

  • Pakkerejsegarantien er gratis.
  • Pakkerejsegarantien giver dig mulighed for at bestille 2021-rejsen nu og få glæde af priskampagner på fly og hoteller.
  • Pakkerejsegarantien træder i kraft den 3. juli 2020 og gælder alle nye bestillinger af rejser til Thailand, Canada, Vietnam, Sri Lanka, Maldiverne, Bali og Seychellerne med afrejse i 2021.
  • Nyhed: Pakkerejsegarantien omfatter pr. 14. oktober 2020 også rejser til USA (og herunder rejser til Hawaii og rejser til Florida) med afrejse efter 1. juni 2021. 
  • Pakkerejsegarantien betyder, at du har mulighed for at annullere rejsen indtil 31 dage før afrejse og få hele det indbetalte beløb tilbage, hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning på det tidspunkt er orange og fraråder alle ikke nødvendige rejser til rejsemålet. Ved annullering af rejsen med mindre end 31 dage til afrejse gælder de almindelige afbestillingsbetingelser.

Husk din rejseforsikring

Det er vigtigt, at du undersøger din dækning hos dit private forsikringsselskab. Dækningen varierer fra selskab til selskab. Visse forsikringsselskaber kan have begrænsninger i forhold til sygdom, smitte og evakuering. Men det er der heldigvis råd for. Hos Check Point Travel tilbyder vi rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring, der dækker både i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen. Forsikringen dækker tilmed ophold på destinationer hvortil rejser frarådes på grnd af Covid 19.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Check Point Travel