Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1322823149

Renæssance byen Firenze

Firenze er kendt for at rumme mange forskellige bygninger fra middelalderen og renæssancen. Specielt byens store katedral er et ”must-see”, når du befinder dig i Firenze. Folkene i byen begyndte at bygge katedralen helt tilbage i 1296 og det tog hele 150 år, før katedralen stod færdig. Katedralen er en af byens smukkeste bygninger og ved siden af Katedralen står klokketårnet, som skyder hele 82 meter op i luften.

Shutterstock 2198404845

Hvis du ikke interesserer dig for kunst, kan Firenze stadig anbefales varmt. Firenze indeholder så mange forskellige sanseindtryk. Disse sanseindtryk kommer eksempelvis fra byens mange haver, som er fyldt med mange duftende blomster. Men også duften fra byens mange caféer og bagerier giver et helt særligt indtryk.

Firenze byder ikke på mange moderne bygninger eller et vildt natteliv, men byder derimod på små, hyggelige og autentiske butikker, markeder med friske og velsmagende frugter og restauranter, som laver god og oprigtigt italiensk mad.

Shutterstock 1224476512

Det toscanske køkken fylder en stor del i Firenze. I Firenze kan du opleve alt fra fin gourmet mad på eksempelvis den tre-stjernede michelinrestaurant Enoteca Pinchiorri. Denne restaurant er kendt som en af Italiens bedste og mest velsmagende restauranter. Er det ikke fin gourmetmad, men blot et velsmagende italiensk måltid du og dine rejsepartnere søger, så er den gamle restaurant Paoli et godt bud. Paoli er en af Firenzes ældste restauranter, faktisk så åbnede den allerede i 1824. På Paoli kan du få ægte toscanske retter, som eksempelvis Ribolita, der er en toscansk grøntsagssuppe eller friske gnochetti.

Firenze (263)

Se vores rejser til Toscana her:

Firenze (163)

8

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Firenze og Toscana på E-bike
  • 2 nætter på 3-stjernet hotel i hjertet af Firenze
  • Oplevelser og seværdigheder i verdensklasse
  • 5 nætter på skønt 4-stjernet hotel i Tavernelle
  • 4 dages leje af E-bike med hjelme, lås, lader og GPS
  • Smukke landskaber og gamle middelalderbyer
  • Inkl. fly, transport, E-bike og hotel med morgenmad

Fra kr. 10.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Læs mere