Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Elefanter Sri Lanka (1).jpg

Safari i Minneriya National Park

Tag på opdagelse i Minneriya nationalparken. Den frodige park er hjem for et usædvanligt rigt dyreliv. Her findes cirka 160 fuglearter, samt krokodiller, sjakaler, forskellige hjortearter, vildsvin og 78 varianter af sommerfugle.

Men det helt store fokus er parkens elefanter. Kort før solnedgang er det ikke unormalt at se 100 – 150 elefanter samle sig ved bredden af nationalparkens enorme kunstige sø, der er etableret i det 3. århundrede. Selv hvis man har set vilde elefanter før, er dette et spektakulært syn. Grupper af hulelefanter holder et varsomt øje med deres legesyge unger, der tumler rundt i vandkanten eller mindre mudderhuller. De voksne hanelefanter spejder koncentreret efter konkurrenterne, mens andre tager for sig af den frodige vegetation. Fordi antallet af elefanter er så stort, er der plads til alle besøgende og gode muligheder for at komme forholdsvis tæt på begivenhederne. Én gang om året, normalt i august og september hvor vandet er lavt, samles flere hundrede elefanter i Minneriya til et festmåltid bestående af frisk græs. En begivenhed, der anses for at være en af de største naturoplevelser i Asien.

PINNAWALA - overalt på Sri Lanka har du mulighed for at opleve elefanter, i naturen, på pengesedler og T-shirts Check Point Travel