Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 264759209

Toscana med CPT

Check Point Travels rejser til Toscana

Når I rejser til Amalfi med Check Point Travel, så får I den samme gode rejseform, som vi tilbyder på vores rejser til f.eks. Thailand, Bali og Mexico. På vores Toscana rejser sikrer vi:

God tid, så der er plads til både oplevelser og afslapning.
Det meste er inkluderet, så I kun skal tænke på at få de bedste oplevelser på jeres ferie.
Velvalgte hoteller, som vi har udvalgt med omhu i samarbejde med vores lokale kontakter i Toscana.
Enkel bestilling, så I sparer tid med forberedelserne.
Tryghed i højsædet med sund økonomi, 25 års erfaring og medlemskab af Rejsegarantifonden.

Hotel i Toscona

Toscana er stort set fri for store kædehoteller, hvor alt fra gulvtæpper til menuen er ens i hele verden. I stedet er Toscana præget af små, privatejede hoteller, som typisk er gået i arv fra generation til generation. Det giver masser af charme, men det betyder også, at det kræver lidt lokalkendskab at finde de bedste steder at bo i Toscana.

Check Point Travel har direkte samarbejde med en lille håndfuld hoteller i Toscana, og vi har selv været på flere rejser til Toscana for at håndplukke netop disse. Se vores hoteller i Toscana her.

Byerne i Toscana

Toscana er med sine bølgende bakker og flotte olivenlunde helt usigeligt smuk, og særligt tre byer i dette herlige område i Italien gør et uforglemmeligt indtryk.

De tre perler i Toscana er Firenze, Siena og San Gimignano. Rejsen fra by til by er halvdelen af oplevelsen ved at være på Toscana.

Vespa, Fiat 500 eller e-bike

Når du rejser med Check Point Travel, bestemmer du selv, hvordan du vil bevæge dig rundt fra sted til sted. Takket være vores dygtige partnere i Toscana, kan du vælge mellem tre transportformer: Bil, scooter eller cykel. Turen ned til Toscana er i alle tilfælde den samme: Vi benytter rutefly, og bagage er altid inkluderet i prisen.