DAMBULA - klippehulerne gemmer på en buddhistisk kulturskat, man ikke må gå glip af, Check Point Travel

Lisbeth og Simone på Sri Lanka

Check Point Travel sendte to medarbejdere til Sri Lanka for at undersøge landets tilbud til rejsende nærmere. De kom hjem med masser af oplevelser i bagagen. Læs her om deres Sri Lanka rejse.

Sammen med min kollega Simone har jeg været på studietur på Sri Lanka og Maldiverne, fordi vi oplever stigende interesse for de to lande. Derfor ville vi, med egne øjne se, hvad landene byder på. Vi undersøgte potentialet på diverse udflugter, vi mødte lokale agenter, og vi besøgte en lang række hoteller for at sikre, at forholdene er gode på de hoteller, vi bruger.

Vores program var meget intensivt, da vi inspicerede over 50 hoteller på turen. Derudover har vi kørt meget rundt på Sri Lanka og sejlet mellem øerne på Maldiverne. Det var lidt hårdt, men vi er super godt tilfredse med udbyttet af turen, og vi har fået skabt mange gode kontakter.

Bekræftet i Sri Lankas mange muligheder

Generelt er jeg begejstret over det, vi oplevede på vores studietur. Især var jeg glad for at blive bekræftet i, at Sri Lanka virkeligt er et spændende og unikt land med en lang række fremragende muligheder. Man kan "alt" på Sri Lanka. Man kan besøge frodige grønne, teplantager, opleve et rigt dyreliv, nyde smuk natur og flotte strande - både sommer og vinter.

Derudover er srilankanerne utroligt venlige, servicemindede og gode til engelsk. I landet er der også ret ordnede forhold, og man møder ikke samme fattigdom som i for eksempel Indien, selvom det selvfølgelig findes.

På Sri Lanka får man også værdi for pengene, og man bor på stilfulde hoteller - ofte opført i autentisk srilankansk stil.

Smuk afslapning på Maldiverne

På Maldiverne så vi nogle af de fantastisk smukke strande på de små atoller, som ø-riget består af. Vi oplevede den unikke følelse af at bo direkte i vandkanten på nogle meget flotte hoteller.

Det er generelt dyrt, så en del af vores mission var at finde et godt hotel, der er til at betale - og vi fandt to steder, som vi er meget tilfredse med.

Jeg tænker, at Maldiverne for eksempel kan bruges som et perfekt sted at tage nogle dages ren afslapning i smukke omgivelser efter en rundrejse på Sri Lanka, hvor der har været masser af aktiviteter og oplevelser. På denne måde får I både oplevet Sri Lanka og Maldiverne på samme rejse. Er I til ren badeferie, kan I også nøjes med udelukkende at besøge Maldiverne. Tjek vores eksotiske rejser til Maldiverne her

Flyv med verdens bedste flyselskab

Simone og jeg havde også den fornøjelse at flyve på Business Class med verdens måske allerbedste flyselskab, Qatar Airways, på vej til Sri Lanka.

Qatar Airways er en af mulighederne, når I flyver til Sri Lanka eller Maldiverne, og somme tider kan I være så heldige at støde på en af deres 2 for 1-kampagner, hvor I får to billetter på Business Class til én billets pris.

Ved at flyve på business får I, ligesom vi fik, oplevelsen af at flyve med masser af komfort og benplads, super service, stor tv-skærm i sædet foran og ikke mindst tre retter mad på hvid dug. Det var virkeligt lækkert.

Stor interesse så book i god tid

Som nævnt er interessen for at rejse til Sri Lanka og Maldiverne stødt stigende. Derfor anbefaler jeg, at I bestiller i god tid - gerne seks måneder før, I skal afsted. På den måde er der størst chance for, at vi kan skaffe de bedste pladser på vores håndplukkede hoteller.

Har I fået lyst til at høre mere om vores rejser til Sri Lanka, eller om en rejse til Maldiverne, så kan I ringe og snakke med mig, eller en af mine dygtige kollegaer, på 86 13 77 44.

I kan også få et uforpligtende tilbud ved at sende en rejseforespørgsel, hvor I skriver et par linjer om jeres ønsker til en rejse.

Send rejseforespørgsel

detbedsteafsrilanka-tablet.jpg

15

dage

FAVORIT!

Det bedste af Sri Lanka
 • Enestående rundrejse med privatchauffør
 • Historiske kongebyer og imponerende templer
 • Elefantsafari i Minneriya og leoparder i Yala
 • Højlandets te-marker, bjerge og britiske huse
 • Badeferie og mulighed for hvalsafari ved Koggala
 • Inkl. fly, hoteller, transfers og halvpension

kr. 11.200

Fra kr. 10.400

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
dag 5Elefanter på Sri Lanka_119667526.jpg

15

dage

OPLEVELSER & STRAND

Sri Lanka og Maldiverne
 • Rundrejse med privatchauffør på Sri Lanka
 • Kongebyer, templer og højlandets temarker
 • Elefantsafari i Minneriya og leoparder i Yala
 • Afsluttende badeferie på smukke Maldiverne
 • Halvpension på Sri Lanka og helpension på Maldiverne
 • Inkl. fly, båd, hoteller og transport

kr. 15.550

Fra kr. 14.250

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
I Udawalawe kan I hilse på de godmodige elefanter, der trives i deres naturlige omgivelser.

15

dage
Familietur til Sri Lanka
 • Store naturoplevelser med elefanter og frække aber
 • Spændende og spektakulær togtur igennem højlandet
 • Muligheder for flotte vandreture til små toppe
 • Skønne strandhoteller og god tid til afslapning
 • Halvpension, privatchauffør og gode hoteller
 • Mulighed for spændende udflugter, hvalsafari og snorkling

kr. 12.300

Fra kr. 11.000

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
LAX.jpg

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | kundeservice@cpt.dk