New-York-og-Florida-desktop.jpg
NEW YORK - Central park ligger som en imødekommende oase midt på Manhattan, og her finder du rekrative områder og diverse kulturarrangementer, Check Point Travel
FLORIDA - på Captiva Island kan I nyde de mange havfugle og de skønne strande ud mod Stillehavet, Check Point Travel
NEW YORK - byens klassiske gule taxier fylder godt i gadebilledet, men oftest er metroen hurtigere og billigere, Check Point Travel
FLORIDA - det kan anbefales at tage en tur til Everglades, og prøve en tur med airboat, Check Point Travel
FLORIDA - man bliver aldrig træt af solnedgangen over det enorme Stillehav, Check Point Travel
FLORIDA - det vrimler med krokodiller i Everglades beskyttende sumpområder, Check Point Travel
FLORIDA - det kan anbefales at leje en cykel og tage på opdagelse på Sanibel Island, Check Point Travel
FORT MYERS - nyd solnedgangen over Stillehavet med en kølig cocktail i en af hotellets stranstole, Check Point Travel
NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel

New York og Florida

 • Perfekt kombination af storby og strand
 • Godt hotel lige i hjertet af New York
 • Tag på museum, shopping og sightseeing
 • Badeferie i hyggelige Fort Myers, Florida
 • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
 • Inkl. fly og hoteller

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

På denne rejse kombinerer I den fantastiske storby New York; oplev frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park eller gå rundt i gaderne og nyd stemningen. Efterfølgende skal I til den hyggeligste badeby Fort Myers. Kom ned i gear på en af USAs smukkeste sandstrande.  

NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel

På denne 12 dages rejse har I mulighed for at kombinere spændende storbyoplevelser i New York med en badeferie i Florida ved en af de bedste strande i USA. Først tilbringer I tre dage i pulserende New York, der bugner af oplevelser. Spis morgenmad på en amerikansk diner med masser af stemning og kaffe fra kolben, tag til gospelgudstjeneste i Harlem, tilbring et par timer på et spændende museum, slap af med en sandwich i Central Park, mens I overvejer, om turen nu skal gå til Frihedsgudinden eller Chinatown - eller om det er ved at være tid til shopping.

Herfra til den hyggelige badeby Fort Myers på Floridas vestkyst. Her bor I på et godt hotel helt ned til en af USA’s smukkeste sandstrande. Bliver I trætte af det pulverfine sand, så overvej en delfinsafari, en shoppingtur til et af de store outlets eller en tur til Everglades.

Fra København flyver I direkte med SAS til ‘Byen der aldrig sover’. Ved ankomsten er det lettest at gøre som newyorkerne: tage en taxa til hotellet, hvor jeres værelse for de næste tre nætter står klar. Brug aftenen på at få de første indtryk af denne multikulturelle myretue af en storby – der vitterligt aldrig synes at gå til ro.

I har to hele dage til at udforske New York, og der er nok at tage fat på. Oplev skyskraberne på Manhattan og den nærmest elektriske stemning i byens gader. Gå en tur blandt fortravlede forretningsfolk på Wall Street, oplev den vemodige stemning ved Ground Zero og udforsk kunsten og historiens vingesus på nogle af verdens bedste museer. Eller hvad med en gåtur blandt de rige og berømte ned ad eksklusive 5th Avenue eller måske en frisklavet pastaret i Little Italy? New Yorks Chinatown er også et besøg værd. Det samme er Frihedsgudinden, der står som et symbol på det forjættede land ved indsejlingen til New Yorks havn. Hør også historierne om byens immigranter på Ellis Island, eller nyd en hyggelig picnic i Central Park side om side med de imødekommende newyorkere. Og så er der shopping. Udvalget af butikker er gigantisk i New York, og der er ofte penge at spare. Hvis I får brug for at få overblikket over herlighederne, kan I altid tage turen op til toppen af Empire State Building og nyde synet af Manhattan, der ligger for jeres fødder.

Også når mørket falder på, er der fuld fart på New York; Slå f.eks. et smut forbi Times Square, der altid syder af liv i neonlysets skær, eller køb billetter til et af de stort opsatte shows på Broadway. Når sulten melder sig, kan I forkæle smagsløgene på byens utallige gourmetrestauranter, eller I kan sætte jer til rette langs disken på en ægte amerikansk diner. Denne by har noget for alle, og hvordan I vælger at bruge tiden i New York, er helt op til jer.

En kort flyvetur tager jer direkte fra New Yorks storbyliv til Floridas solbeskinnede kyster. Målet er den stemningsfulde kystby, Fort Myers, der ligger i strandkanten ved Den Mexicanske Golf. Strandene langs denne kyst er flere gange kåret som de bedste i USA, og det er let at se hvorfor. Sandet er pulverhvidt, og havet er blåt og krystalklart.

Her indlogeres I i standardværelser på det 3-stjernede Outrigger Beach Resort, der ligger direkte ned den sandstranden. Værelserne er relativt enkelt indrettede med to store dobbeltsenge, te/kaffe faciliteter, TV, A/C mm. Er I flere, der rejser sammen, kan vi anbefale en opgradering til et Standard Efficiency-værelse der er indrettet med et veludstyret te-køkken, spisekrog med plads til fire og et badeværelse med brusebad. I har naturligvis også aircondition, kabel-TV, telefon og andre tekniske bekvemmeligheder. Køkkenet er desuden udstyret med komfur, ovn, mikrobølgeovn og køleskab. Hotellet huser desuden en dejlig swimmingpool omgivet af palmer, solsenge og parasoller. Der er direkte adgang til stranden, hvor I om aften kan nyde solnedgangen og til tider lytte til live musik på Tiki Bar.

Maden kan indtages på Deckside Café eller på Charley’s Boathouse Grill, hvor I kan få alt fra store amerikanske steaks til friskfanget seafood. I dagtimerne arrangeres der forskellige aktiviteter, og så er der mulighed for at dyrke vandsport og leje cykler.

Det er naturligvis fristende at tilbringe så meget tid som muligt på den dejlige strand. Men det er også værd at leje bil og tage på spændende ture op og ned langs kysten. Fort Myers centrum ligger blot fem minutter i bil eller ti minutter på cykel fra hotellet. Her er der masser af restauranter og forretninger, som I kan gå på opdagelse i. I dag er Fort Myers en hyggelig by med en afslappet feriestemning. Men byen var ikke andet end et fiskerleje, da Thomas Edison i 1885 valgte at bygge en vinterbolig i byen. Edison var allerede berømt for sin opfindelse af glødepæren, men han havde endnu en passion: Palmer. Gennem årene plantede han op mod 2000 palmer langs McGregor Boulevarden i Fort Myers, og rigtig mange af dem står endnu. Edison nøjes dog ikke med at plante palmer, når han var i byen. I hans hus, der i dag er åben som museum, kan I se hans laboratorium, der ligger præcis, som han efterlod det. Gennem et langt og virksom liv, nåede Edison at få patent på mere end 1.000 opfindelser, hvoraf en del kan ses i hans hjem.

Naturelskere bør ikke gå glip af en tur til det nærliggende vådområde Everglades. Her giver de oversvømmede landskaber ideale betingelser for en lang række dyr og fugle. Søkøer græsser på det lave vand, og med held kan I få øje på alligatorer, der soler sig langs bredderne.

Man kan udforske Everglades på mange måder, men den bedste oplevelse fås på en guidet tur med luftpudebåd. De fladbundede både gør det muligt at suse gennem de lavvandede kanaler, og guiderne er fantastiske til at få øje på dyrelivet, der skjuler sig i græsset.

Fort Myers er også et godt udgangspunkt for sejlture og dybhavsfiskeri, mens kunstinteresserede bør kigge forbi det imponerende Ringling Museum of Art i Sarasota eller Salvador Dali-museet i St. Petersburg, der har verdens største samling af den passionerede spanske mester. Rejser I med børn vil en delfinsafari være et sikkert hit. Fort Myers har masser at byde på, men det er naturligvis også helt i orden bare at nyde livet og stemning langs de vidunderlige strande.

Når tid er, tager I en taxa til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. Efter et flyskifte lander I i Danmark næste dag.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(New York og Florida)
Gem tilbud
Klik her og få et tilbud på rejsen tilsendt på mail.
Eller
Bestil rejsen nu
Klik her, hvis du er klar til at bestille rejsen.
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal kun bruge ganske få informationer om dig. Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - New York t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly New York - Fort Myers t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 3 nætter i New York på Hotel Edison Times Square*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 7 nætter i Fort Myers på Outrigger Beach Resort*** (eller tilsvarende) Standard Room

Prisen inkluderer ikke

 • Alle personlige udgifter
 • Alle måltider/drikkevarer der ikke er inkluderet i programmet
 • Sygdomsafbestillings- og rejseforsikring. Kontakt CPT for pris
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)
 • Evt. bagagegebyr på indenrigsflyvninger (kan kun betales lokalt)
 • Lokale resort fee og parkerings-fee

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA senest 72 timer før afrejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af USA.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores USA eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel
FORT MYERS - langs med stranden ligger der en række hyggelige caféer, barer og gode restauranter, Check Point Travel

Inspiration

FORT MYERS - det afslappede Outrigger Beach Resort ligger lige ud til en af de bedste strande i USA, Check Point Travel
7 suveræne oplevelser i Fort Myers Få inspiration til hvad I skal opleve
shutterstock_152295734 Aerial view of Manhattan skyline at sunset, New York City.jpg
Oplevelser i New York Læs Mathias fra CPTs tur
USA kort med stater.jpg
USA kort med stater Få et overblik over hele USA
Fandt du ikke det, du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os