Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

New York og Florida

 • Perfekt kombination af storby og strand
 • Godt hotel lige i hjertet af New York
 • Tag på museum, shopping og sightseeing
 • Badeferie i hyggelige Madeira Beach, Florida
 • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
 • Inkl. fly og hoteller

12 dage fra kr. 12.900,-

Hotellerne

Vi har håndplukket to gode hoteller i New York og Fort Myers, som I skal bo på.

Ønsker I at høre mere, eller har I ændringer til programmet så kontakt os gerne på tlf. 86 13 77 44 eller send en forespørgsel.

hotel edison.jpg
Newyorkskyline
New York City Manhattan Central Park
63510195.jpg
60706895.jpg
96024981.jpg
60706878.jpg
Shutterstock 1429324979
MOMA Shutterstock 116403937
hotel edison.jpg
Newyorkskyline
New York City Manhattan Central Park
63510195.jpg
60706895.jpg
96024981.jpg
60706878.jpg
Shutterstock 1429324979
MOMA Shutterstock 116403937

The Edison Hotel NYC

3 nætter - New York

The Edison Hotel er et 4-stjernet hotel med en fremragende beliggenhed ved Times Square på Manhattan, New York. Det stilfulde hotel er fra 1930'erne, og indretningen er smagfuld og Art Deco-inspireret. Fra hotellet kan I let udforske New Yorks største seværdigheder. Der er eksempelvis under 100 m

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Ja

 • Restauranter
  2

 • Wifi
  Ja

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Ja

 • Restauranter
  2

 • Wifi
  Ja

Barefoot Beach Club
Barefoot Beach Club (1)
Barefoot Beach Hotel
Barefoot Beach Club (2)
Barefoot
Barefoot 1
Barefoot Beach Club
Barefoot Beach Club (1)
Barefoot Beach Hotel
Barefoot Beach Club (2)
Barefoot
Barefoot 1

Barefoot Beach Club

7 nætter - Madeira Beach

Dette charmerende 3-stjernede boutiquehotel har en helt unik beliggenhed. Det ligger i første klitrække på Madeira Beach med udsigt til de hvide sandstrande og det lyseblå hav. Strandene i denne del af Florida er stort set altid med i top 10, når Dr. Stephen P. Leatherman - i USA bedre kendt som

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand strand
  20 meter

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  5 min til fods

 • Afstand strand
  20 meter

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  5 min til fods

Rejseplan

På denne rejse kombinerer I den fantastiske storby New York; oplev frihedsgudinden, Empire State Building, tag på cykeltur Central Park eller gå rundt i gaderne og nyd stemningen. Fra New York går turen til Madeira Beach i Florida, hvor I bor helt ned til en af de bedste strande i USA. Og så er der kun en kort gåtur fra jeres hotel til det hyggelige havnemiljø med caféer, restauranter og fiskerbåde i Johns Pass. Glæd jer til en rejse med storby, stemning og strand.

NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel

På denne rejse kombinerer I storbyoplevelser i New York med en badeferie i Florida, hvor I bor lige ud til en af de bedste strande i USA. Først tilbringer I tre dage i New York, der bugner af oplevelser. Spis morgenmad på en autentisk amerikansk diner med masser af stemning og servitricer i kittel, der hælder kaffe fra kolben og kalder dig ”Honey”. Oplev en gospelgudstjeneste i Harlem og lad jer overvælde af de imponerende samlinger på byens museer. Lej en cykel og tag på opdagelse i Central Park, snup en sandwich på en bænk i parken og overvej, om turen nu skal gå til Frihedsgudinden eller Chinatown - eller om det er ved at være tid til lidt shopping.

Efter nogle fascinerende storbydage i New York går turen til Madeira Beach I Florida. Her bor I på et godt hotel helt ned til en af USA’s bedste strande. Og så er der bare smadder hyggeligt i Johns Pass med træmoler, fiskerbåde og skæve huse med bliktage, der rummer stemningsfulde restauranter og caféer. Blot nogle minutter til fods fra jeres hotel. Bliver I trætte af driverlivet i det pulverhvide sand, så overvej en delfinsafari, en tur til en af de nærliggende øer eller måske et besøg i Tampa.

Fra Danmark flyver I til ‘Byen der aldrig sover’, New York. Ved ankomsten er det lettest at gøre som newyorkerne: tag en taxa fra lufthavnen til hotellet. Brug aftenen på at få de første indtryk af denne multikulturelle myretue af en storby – der vitterligt aldrig sover.

NYand yellow cabs.jpg

I har to hele dage til at udforske New York, og der er nok at tage fat på. Oplev skyskraberne på Manhattan og den nærmest elektriske stemning i byens gader. Gå en tur blandt fortravlede forretningsfolk på Wall Street, oplev den vemodige stemning ved Ground Zero og udforsk kunsten og historiens vingesus på nogle af verdens bedste museer. Deres udstillinger kan få enhver til at elske at gå på museum. Det er SÅ imponerende. Spis morgenmad på en klassik amerikansk diner sammen med forretningsfolk og taxachauffører. Nyd en frokost i Little Italy og prøv en Dim Sum om aftenen i Chinatown, når de røde lamper tændes. Se byens skyline fra søsiden eller lej en cykel og tag på opdagelse i Central Park, der er byens grønne lunge og legeplads for unge og gamle.

Chinatown New York.jpg

Glem ikke Frihedsgudinden, der står som et symbol på det forjættede land ved indsejlingen til New Yorks havn. Hør historierne om byens immigranter på Ellis Island, tag på shopping i Soho eller tag turen op til toppen af Empire State Building og nyd synet af Manhattan, der ligger for jeres fødder.

shutterstock_57571180 new york cityscape, tourism concept photograph state of liberty.jpg

Når mørket falder på er der stadig fuld fart på New York; Slå f.eks. et smut forbi Times Square, der altid syder af liv i neonlysets skær, eller køb billetter til et af de stort opsatte shows på Broadway. Når sulten melder sig, kan I forkæle smagsløgene på byens utallige gourmetrestauranter, eller I kan sætte jer til rette langs disken på en ægte amerikansk deli og nyde et glas vin og en stribe småretter, mens I lader dagens indtryk bundfælde sig. Denne by har det hele og lidt til. Og det er måske allerede denne første aften, at I sidder og tænker: ”Vi er nødt til at komme tilbage”.

deck03.jpg

En kort flyvetur tager jer direkte fra New Yorks storbyliv til Floridas solbeskinnede kyster. I kan se frem til nogle skønne dage i Madeira Beach med lange hvide sandstrande og hyggelige aftner i stemningsfulde Johns Pass.

I bor på et skønt strandhotel, der ligger i klitterne lige ud til en af de bedste strande i Florida. Sandet er hvidt og fint som pulver, og havet er klart, blåt og indbydende. Det perfekte sted at lade indtrykkene fra storbyen bundfælde sig.

Fra hotellet har I kun en kort gåtur til det hyggelige havnemiljø i Johns Pass med træmoler, fiskerbåde og skæve træhuse i alskens farver, der rummer restauranter, cafeer, små butikker og lokale rejsebureauer, der arrangerer sejlture, delfinture, fisketure og meget andet. Så får I lyst til at der skal ske noget, så er mulighederne mange.

Bestil en Uber til at bringe jer til lufthavnen på afrejsedagen. Hotellet hjælper gerne. Turen til lufthavnen tager ca. 35 minutter og med Uber koster det omkring 250-300 kroner. Fra Tampa sætter I nu kurs mod Danmark, hvor I lander næste dag.

Bestil tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodeaug. - dec. / 2024 - 2025
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 01. april 2024 - 11. august 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 17.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 13.200
Rejseperiode 12. august 2024 - 31. august 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 16.900
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 12.900
Rejseperiode Kontakt os for pris
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Få et uforpligtende tilbud

NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel
FORT MYERS - langs med stranden ligger der en række hyggelige caféer, barer og gode restauranter, Check Point Travel
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os