New York og Florida

  • Perfekt kombination af storby og strand
  • Godt hotel lige i hjertet af New York
  • Tag på museum, shopping og sightseeing
  • Badeferie i hyggelige Madeira Beach, Florida
  • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
  • Inkl. fly og hoteller

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

På denne rejse kombinerer I den fantastiske storby New York; oplev frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park eller gå rundt i gaderne og nyd stemningen. Efterfølgende skal I til den hyggeligste badeby Fort Myers. Kom ned i gear på en af USAs smukkeste sandstrande.  

NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel

På denne 12 dages rejse har I mulighed for at kombinere spændende storbyoplevelser i New York med en badeferie i Florida ved en af de bedste strande i USA. Først tilbringer I tre dage i pulserende New York, der bugner af oplevelser. Spis morgenmad på en amerikansk diner med masser af stemning og kaffe fra kolben, tag til gospelgudstjeneste i Harlem, tilbring et par timer på et spændende museum, slap af med en sandwich i Central Park, mens I overvejer, om turen nu skal gå til Frihedsgudinden eller Chinatown - eller om det er ved at være tid til shopping.

Herfra til den hyggelige badeby Fort Myers på Floridas vestkyst. Her bor I på et godt hotel helt ned til en af USA’s smukkeste sandstrande. Bliver I trætte af det pulverfine sand, så overvej en delfinsafari, en shoppingtur til et af de store outlets eller en tur til Everglades.

Fra København flyver I direkte med SAS til ‘Byen der aldrig sover’. Ved ankomsten er det lettest at gøre som newyorkerne: tage en taxa til hotellet, hvor jeres værelse for de næste tre nætter står klar. Brug aftenen på at få de første indtryk af denne multikulturelle myretue af en storby – der vitterligt aldrig synes at gå til ro.

I har to hele dage til at udforske New York, og der er nok at tage fat på. Oplev skyskraberne på Manhattan og den nærmest elektriske stemning i byens gader. Gå en tur blandt fortravlede forretningsfolk på Wall Street, oplev den vemodige stemning ved Ground Zero og udforsk kunsten og historiens vingesus på nogle af verdens bedste museer. Eller hvad med en gåtur blandt de rige og berømte ned ad eksklusive 5th Avenue eller måske en frisklavet pastaret i Little Italy? New Yorks Chinatown er også et besøg værd. Det samme er Frihedsgudinden, der står som et symbol på det forjættede land ved indsejlingen til New Yorks havn. Hør også historierne om byens immigranter på Ellis Island, eller nyd en hyggelig picnic i Central Park side om side med de imødekommende newyorkere. Og så er der shopping. Udvalget af butikker er gigantisk i New York, og der er ofte penge at spare. Hvis I får brug for at få overblikket over herlighederne, kan I altid tage turen op til toppen af Empire State Building og nyde synet af Manhattan, der ligger for jeres fødder.

Også når mørket falder på, er der fuld fart på New York; Slå f.eks. et smut forbi Times Square, der altid syder af liv i neonlysets skær, eller køb billetter til et af de stort opsatte shows på Broadway. Når sulten melder sig, kan I forkæle smagsløgene på byens utallige gourmetrestauranter, eller I kan sætte jer til rette langs disken på en ægte amerikansk diner. Denne by har noget for alle, og hvordan I vælger at bruge tiden i New York, er helt op til jer.

En kort flyvetur tager jer direkte fra New Yorks storbyliv til Floridas solbeskinnede kyster. Målet er den stemningsfulde kystby, Fort Myers, der ligger i strandkanten ved Den Mexicanske Golf. Strandene langs denne kyst er flere gange kåret som de bedste i USA, og det er let at se hvorfor. Sandet er pulverhvidt, og havet er blåt og krystalklart.

Her indlogeres I i standardværelser på det 3-stjernede Outrigger Beach Resort, der ligger direkte ned den sandstranden. Værelserne er relativt enkelt indrettede med to store dobbeltsenge, te/kaffe faciliteter, TV, A/C mm. Er I flere, der rejser sammen, kan vi anbefale en opgradering til et Standard Efficiency-værelse der er indrettet med et veludstyret te-køkken, spisekrog med plads til fire og et badeværelse med brusebad. I har naturligvis også aircondition, kabel-TV, telefon og andre tekniske bekvemmeligheder. Køkkenet er desuden udstyret med komfur, ovn, mikrobølgeovn og køleskab. Hotellet huser desuden en dejlig swimmingpool omgivet af palmer, solsenge og parasoller. Der er direkte adgang til stranden, hvor I om aften kan nyde solnedgangen og til tider lytte til live musik på Tiki Bar.

Maden kan indtages på Deckside Café eller på Charley’s Boathouse Grill, hvor I kan få alt fra store amerikanske steaks til friskfanget seafood. I dagtimerne arrangeres der forskellige aktiviteter, og så er der mulighed for at dyrke vandsport og leje cykler.

Det er naturligvis fristende at tilbringe så meget tid som muligt på den dejlige strand. Men det er også værd at leje bil og tage på spændende ture op og ned langs kysten. Fort Myers centrum ligger blot fem minutter i bil eller ti minutter på cykel fra hotellet. Her er der masser af restauranter og forretninger, som I kan gå på opdagelse i. I dag er Fort Myers en hyggelig by med en afslappet feriestemning. Men byen var ikke andet end et fiskerleje, da Thomas Edison i 1885 valgte at bygge en vinterbolig i byen. Edison var allerede berømt for sin opfindelse af glødepæren, men han havde endnu en passion: Palmer. Gennem årene plantede han op mod 2000 palmer langs McGregor Boulevarden i Fort Myers, og rigtig mange af dem står endnu. Edison nøjes dog ikke med at plante palmer, når han var i byen. I hans hus, der i dag er åben som museum, kan I se hans laboratorium, der ligger præcis, som han efterlod det. Gennem et langt og virksom liv, nåede Edison at få patent på mere end 1.000 opfindelser, hvoraf en del kan ses i hans hjem.

Naturelskere bør ikke gå glip af en tur til det nærliggende vådområde Everglades. Her giver de oversvømmede landskaber ideale betingelser for en lang række dyr og fugle. Søkøer græsser på det lave vand, og med held kan I få øje på alligatorer, der soler sig langs bredderne.

Man kan udforske Everglades på mange måder, men den bedste oplevelse fås på en guidet tur med luftpudebåd. De fladbundede både gør det muligt at suse gennem de lavvandede kanaler, og guiderne er fantastiske til at få øje på dyrelivet, der skjuler sig i græsset.

Fort Myers er også et godt udgangspunkt for sejlture og dybhavsfiskeri, mens kunstinteresserede bør kigge forbi det imponerende Ringling Museum of Art i Sarasota eller Salvador Dali-museet i St. Petersburg, der har verdens største samling af den passionerede spanske mester. Rejser I med børn vil en delfinsafari være et sikkert hit. Fort Myers har masser at byde på, men det er naturligvis også helt i orden bare at nyde livet og stemning langs de vidunderlige strande.

Når tid er, tager I en taxa til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. Efter et flyskifte lander I i Danmark næste dag.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodedec - dec / 2020
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode Vil du afsted?
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
NEW YORK - byens legendariske skylines nydes bedst fra en af Manhattans mange skyskrabere, Check Point travel
FORT MYERS - langs med stranden ligger der en række hyggelige caféer, barer og gode restauranter, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os