Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 556064800

Capris seværdigheder

Capri er en ø fyldt med betagende seværdigheder og naturlige skønheder, der vil tage pusten fra enhver besøgende. Uanset om du er interesseret i historie, kultur eller bare ønsker at slappe af i smukke omgivelser, vil du finde noget, der passer til din smag på denne utrolige ø.

Tiberius’ Villa Jovis

En af de mest imponerende seværdigheder på Capri er uden tvivl Tiberius' Villa Jovis. Dette er en enorm romersk villa, som kejser Tiberius, byggede på øens højeste punkt. Fra villaen kan du nyde en fantastisk udsigt over hele øen og Det Tyrrhenske Hav, og du kan gå rundt i de velbevarede ruiner, der stadig vidner om kejserens luksuriøse livsstil.

Villa Jovis, der i sin tid blev opført af Kejser Tiberius

Den blå Grotte

En anden fantastisk seværdighed på Capri er Den Blå Grotte, som er en hule i klipperne ved øens kyst. Hulen er kendt for sit krystalklare blå vand, der lyser op, når sollyset rammer det, og det er en fantastisk oplevelse at sejle ind i hulen og beundre dens naturlige skønhed.

Vandet lyser op i Den Blå Grotte på Capri

Smukke haver og parker

Capri er også hjemsted for flere smukke haver og parker, herunder Villa San Michele, der blev bygget af den svenske forfatter og læge Axel Munthe. Haven er fyldt med eksotiske planter og blomster, og den har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.

Shutterstock 1575036424

Mange flere seværdigheder

Hvis du er interesseret i kultur og historie, er der også mange andre seværdigheder på Capri, herunder den gamle romerske by Anacapri, Augustus' haver og Certosa di San Giacomo, et kloster fra det 14. århundrede.

Langs Amalfikysten er der gamle æselstier, som i dag er vandreruter

Alt i alt er Capri en ø fyldt med fantastiske seværdigheder og naturlige skønheder, der vil imponere selv den mest krævende rejsende. Uanset om du vil udforske øens historie, slappe af i smukke haver eller beundre de fantastiske udsigter, vil du finde masser at se og opleve på Capri.

Læs mere om Capris historie her!