Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Badeferie-desktop.jpg

Den bedste tid at rejse til Maldiverne

Maldiverne, et tropisk paradis i Det Indiske Ocean, er kendt for sine uberørte strande, klare blå laguner og fantastiske dykning og snorkling muligheder. Men hvornår er det bedst at besøge dette eksotiske rejsemål og opleve alt, hvad det har at byde på?

November til April

Den bedste tid at rejse til Maldiverne er normalt fra november til april, hvor vejret er tørt og solrigt. Dette er den såkaldte "tørre sæson", hvor du kan forvente klart vejr, minimal nedbør og behagelige temperaturer. Gennemsnitstemperaturen ligger typisk mellem 25 og 30 grader Celsius, hvilket skaber perfekte betingelser for at nyde de hvide sandstrande og det krystalklare vand.

FAMILIEPARADIS - Søger I uforstyrret familietid, får I det i rigt mål på Maldiverne.

Udforske Maldiverne

I løbet af denne periode er også vandet i lagunerne og korallerne mest klare, hvilket gør det ideelt til at udforske Maldivernes rigdom af marine liv ved snorkling eller dykning. Du kan spotte farverige fisk, skildpadder, hajer, delfiner og endda mantastråler i deres naturlige levesteder. Maldiverne er kendt for deres fantastiske dykkersteder, og dette er den bedste tid at opleve det fantastiske undervandsliv.

Snorkelsonsurface

Det er dog værd at bemærke, at Maldiverne er et tropisk område, og der kan forekomme kortvarige regnbyger selv i den tørre sæson. Men disse regnbyger er normalt korte og ikke ødelæggende for din rejseoplevelse.

Skuldersæson

Hvis du ønsker at undgå folkemængderne og få en mere fredelig oplevelse, kan du overveje at besøge Maldiverne i skuldersæsonen, som er fra maj til juli og september til november. Selvom der kan være lidt mere regn i disse måneder, er det stadig muligt at nyde Maldivernes skønhed og aktiviteter med færre turister.

MALDIVERNE - fra en meget tidlig alder lærer de lokale at sejle i de traditionelle både, der bruges til fiskeri såvel som transport, Check Point Travel

Skoleferierne

Det er dog vigtigt at bemærke, at Maldiverne er et populært rejsemål, og priserne kan være højere i højsæsonen fra december til januar og i skoleferierne. Hvis du vil spare penge, kan du overveje at rejse uden for denne periode.

Maldiverne-landeside-desktop.jpg

Uanset hvornår du vælger at besøge Maldiverne, er dette en destination, der vil efterlade dig forbløffet over sin naturskønhed og unikke kultur. Fra luksuriøse overwater-bungalows til spændende dykkeroplevelser, Maldiverne er et sandt paradis for rejsende, der ønsker at opleve en uforglemmelig ø-ferie.

Se vores rejser til Maldiverne her!