Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 231989239
Ture og udflugter - Florida

Florida - Ture og udflugter

Florida, også kendt som Sunshine State, byder på et væld af spændende ture og udflugter. Udforsk de fantastiske strande i Miami eller slap af på de afslappende øer som Key West og Sanibel Island. Tag på en bådtur i Everglades National Park og spot eksotisk dyreliv som alligatorer og fugle. Besøg forlystelsesparkerne i Orlando, herunder Walt Disney World og Universal Studios, for en sjov og eventyrlig oplevelse. Opdag den unikke kunstscene i Wynwood i Miami eller udforsk den historiske charme i St. Augustine, den ældste by i USA. Florida er også et paradis for golfspillere og sportsentusiaster med sine mange golfbaner og sportsbegivenheder. Uanset om du er til afslapning på stranden, spændende natur eller underholdning, er Florida det perfekte rejsemål for en uforglemmelig tur eller udflugt.

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Ture og udflugter - Vores forslag

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.