Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
SOUTH BEACH, MIAMI - Kunne I se jer selv ligge her og få lidt sol?

Floridas bedste strande

Florida har nogle af de mest fantastiske strande i hele USA og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Med mere end 1.300 miles kystlinje og mere end 800 miles af dem er sandstrande, er der masser af valgmuligheder for enhver smag. Her er nogle af de bedste strande i Florida, som du absolut skal besøge:

Clearwater Beach

Dette er en af Floridas mest berømte strande med hvidt sand og klart vand. Stranden har masser af faciliteter, inklusive restauranter, butikker og aktiviteter som sejlsport og parasailing.

Clearwater Beach Florida

South Beach

Beliggende i Miami, er South Beach kendt for sit pulserende natteliv, men stranden er også en af de bedste i Florida. Stranden strækker sig over mere end 2 miles og har masser af faciliteter og aktiviteter, inklusive vandsport og cykelture langs promenaden.

SOUTH BEACH, MIAMI - I Miami kan I slappe af og nyde den smukke South Beach.. Og så er I tæt på butikker, restauranter og caféer.

Siesta Key

Dette er en af de smukkeste strande i Florida og har nogle af de fineste hvide sandstrande i verden. Stranden er kendt for sine roligt farvande og rolige omgivelser, hvilket gør den til en ideel destination for familier.

Siesta Key Fl

Sanibel Island

Sanibel Island ligger ud for Floridas sydvestkyst og er kendt for sine lange, uberørte strande, fyldt med skaller. Stranden er også et populært sted for dyreliv og fugleture.

White Sand Beach At Sunset On Sanibel Island Florida Usa 478154757 5A969c3aeb97de0036570e1b

Cocoa Beach:

Cocoa Beach er kendt som surfernes paradis og er et populært sted for surfing og andre vandsportsaktiviteter. Stranden har masser af faciliteter og er også kendt for sin afslappede atmosfære og solnedgange.

Best Things Do In Cocoa Beach Pier

Disse er blot nogle få af de mange fantastiske strande i Florida. Uanset om du vil surfe, solbade, tage en tur i kajak eller bare slappe af på stranden, så er der noget for enhver smag i denne vidunderlige stat. Så kom og oplev det selv - Florida venter på dig!