Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Hawaii - solnedgangen over Stillehavet kan være en farverig fornøjelse, Check Point Travel

Gode rejser på forskellige årstider

Alt efter hvornår på året I ønsker at rejse, er nogle destinationer at foretrække frem for andre. Det kan for eksempel skyldes, at vejret er bedst på en bestemt årstid, eller det kan have noget at gøre med, hvornår der er høj- og lavsæson for turister på et bestemt sted.

I denne artikel giver vi en række forslag til, hvor I kan rejse hen på forskellige tider af året. Teksten er ikke et fuldstændigt overblik over alle vores destinationer, men et udpluk af gode muligheder og nyttig information, der forhåbentlig kan hjælpe jer lidt til at træffe en beslutning om, hvor rejsen skal gå hen - og hvornår.

Hvis I finder en destination, I finder interessant, kan I sende os en rejseforespørgsel og modtage et uforpligtende tilbud. Har I spørgsmål, eller vil I høre mere om mulighederne, er I velkomne til at ringe til os på 86 13 77 44. 

Få et godt rejsetilbud

Rejser i foråret

Florida

Drømmer I om at rejse i det danske forår og at få noget sol før sommeren kommer til Danmark, så er Florida en fremragende mulighed.

På denne årstid er der som regel super flot vejr i Florida. Der er typisk ikke helt så varmt som om sommeren, men det er måske godt, da der kan blive ret varmt om sommeren. I hvert fald er der normalt rigeligt med varme og sol til at kunne nyde livet og slappe af ved stranden.

Der er også relativt få udenlandske turister i Florida om foråret. Dermed er det heller ikke den dyreste tid at besøge Florida, og alt i alt er det et rejsemål, hvor I får utroligt god "value for money".

For familier med børn er Florida et fremragende rejsemål, da her er dejlige strande, ordnede forhold og masser af sjove temaparker som Disney World, Sea World og mange flere.

I kan opleve Florida på flere af vores rejser - for ekempel på rejsen Familieferie i Florida, hvor I blandt andet oplever sydstatsstemning og søkøer i Crystal River, får afslappende badeferie ved smukke strande i Fort Myers og mulighed for at se nærmere på de spændende og store sumpområder i Everglades National Park.

Thailand

Thailand er en anden fremragende rejsedestination i foråret. Fra midten af april er vejret som regel godt, og der er penge at spare ved at rejse til Thailand udenfor højsæsonen.

I forhold til i januar, februar og marts er det meget billigere at rejse senere i foråret.

Mulighederne i Thailand er mange. I kan tage på ren badeferie, eller I kan kombinere storby, natur og strand. Her er noget for enhver smag, og vi hjælper med glæde med at finde den helt rigtige pakke til jer.

Vi har mange dejlige rejser til Thailand. I kan for eksempel tage på rejsen Bangkok, Khao Sok og Khao Lak, hvor I både får spændende storbydage i Bangkok, eksotiske jungleeventyr i Khao Sok National Park og ni nætter med dejlig afslapning på et 4-stjernet resort i Khao Lak.

Rejser om sommeren

Borneo

Der er skønt på Borneo hele året. Sommeren er dog det absolut bedste tidspunkt at besøge øen på. Det skyldes, at sommersæsonen (maj-september) er den tørreste tid på året, hvor man kan forvente mindre nedbør end under regntiden fra december til februar. Især i Borneos nordvestlige delstat, Sarawak, kommer der mindst regn om sommeren, mens der som regel kan forventes lidt mere regn i den nordøstlige delstat Sabah.

Borneo er et frodigt naturparadis uden lige. Tag for eksempel på oplevelse i junglen, hvor I kan støde på eksotiske dyr som de søde og intelligente orangutanger. Og oplev smukke tropestrande, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne.

Det tropiske klima, der hersker på Borneo kan give regn på alle tider af året - men sommeren er altså som regel det bedste tidspunkt rent vejrmæssigt.

Hvis I drømmer om en sommerferie med store naturoplevelser, et unikt dyreliv og nogle dage på en lækker tropestrand, så er Borneo et perfekt sted.

I kan for eksempel tage på rejsen Naturparadiset Borneo, hvor I, som navnet antyder, oplever Borneos fantastiske natur. I kommer dybt ind i junglen, I møder orangutanger, og I besøger Mount Kinabalu og den omkringliggende nationalpark, der er et usædvanligt frodigt område.

Rejser i efteråret / sensommer

Det sydvestlige USA

Det sydvestlige USA er skønt hele året. Her kan I opleve det pulserende liv i de spændende storbyer, San Francisco og Los Angeles, udforske den fantastiske natur i områdets mange nationalparker og nyde livet på stranden i Santa Barbara - bare for at nævne nogle få af mulighederne.

Efteråret/sensommeren er dog et særligt godt tidspunkt for en rejse i det sydvestlige USA. I denne periode af året er der færre turister end i højsommeren. Det betyder også, at det er en smule billigere at rejse i denne periode.
Samtidig er der knapt så varmt som i højsommeren, og naturen tager sig meget smukt ud, når den er klædt i efterårsfarverne.

Vi tilbyder mange forskellige rejser til USA. I kan for eksempel vælge  Storbyer og nationalparker i vest, der er en fantastisk 21-dages rundtur i det sydvestlige USA. Her får I blandt andet smukke naturoplevelser i nationalparker som Yosemite, Bryce og Zion, og storbyoplevelser i Los Angeles og San Francisco.

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
  • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
  • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Rejser om vinteren

Cuba

Vinteren er et fremragende tidspunkt for en rejse til Cuba. Klimaet i denne periode er skønt - typisk mellem 25 og 30 grader.

Her kan I opleve alt det, der gør Cuba til et helt særligt sted. Gå på opdagelse i Havana, hvor de gamle amerikanerbiler stadig pryder de gamle, hyggelige gader.

Forkæl sanserne med at lytte til eksotisk musik, kast jer ud i dans på en salsabar, smag den berømte cubanske rom og en Havana-cigar eller se livet under havets overflade på snorkeltur i det lune Caribiske Hav.

I kan også gå i fodsporene på Cubas spændende historie og lære mere om Che Guevara, Fidel Castro og de andre fremtrædende personer i landets nyere historie.

Vi har et rigtig godt udbud af rejser til Cuba. Vælg for eksempel Det bedste af Cuba, hvor I oplever Havanas stemingsfulde, gamle bydel, I ser, hvordan tobakken til de berømte cubanske cigarer bliver dyrket i den flotte Vinales-dal, og I besøger den smukke by Trinidad, der er en sand perle fra den spanske kolonitid.

Cuba med bus og casa MAIN.jpg

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Cuba med bus og casa
  • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
  • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
  • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
  • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv 
  • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere
  • Inkl. fly, B&B og transport

Fra kr. 13.800

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn