Istock 1185259454

Oplev Grækernes Segesta

Det er oplagt at leje en bil for en dag eller to. På den måde får I det fulde udbytte af de oplevelser, der findes omkring Trapani. Receptionen er jer gerne behjælpelig med billeje, og de kan også fortælle jer, hvor I skal parkere, når I vender hjem fra dagens eventyr.

Et oplagt udflugtsmål er Segesta, der blev grundlagt af grækerne ca. 400 år før Kristi fødsel. Det tager kun en halv time at køre dertil. Ruinerne af grækernes gamle by ligger på et bakkedrag, og her troner et nærmest majestætisk tempel. Forbløffende velbevaret og omgivet af bjerge og bølgende landskaber.

Oppe på toppen af Monte Barbaro venter endnu en overraskelse. Her ligger der et stort halvmåne-formet amfiteater med bjerge, marker og hav som bagtæppe. Jo, Segesta har WOW-effekt. Hvis sulten melder sig, så overvej en tur til Castelammare del Golfo. En hyggelig havneby med en gammel borg, der vogter havneindsejling, små restauranter med god mad og et par fine strande. 

Istock 826865388

Efter frokost kan I nyde en afslappende eftermiddag på stranden Spiaggia di Guidaloca eller køre en smule nord på til Scopello, hvor I blandt andet finder La Tonnara di Scopello og Cala Alberelli.

Turen hjem til Trapani tager ca. 50 minutter.