Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Route 66. Kør-selv. Rejser til USA.jpg

Route 66's smukkeste perler

Drømmer du om en uforglemmelig rejse gennem Amerikas historie og landskaber? Check Point Travel inviterer dig til at udforske de smukkeste steder på den legendariske Route 66. Tag med os på en eventyrlig tur, hvor vi besøger ikoniske seværdigheder, betagende landskaber og charmerende byer. 

shutterstock_121945762 Route 66 pavement sign with Mojave desert red rock mountains..jpg

Vores nøje udvalgte højdepunkter inkluderer:

Grand Canyon, Arizona

Udforsk dette verdensberømte naturvidunder og oplev det storslåede panorama af kløfter, klippeformationer og farverige lag af jord. 

shutterstock_97706066 Toroweap point at sunrise, Grand Canyon National Park..jpg

Painted Desert, Arizona

Lad dig fortrylle af de maleriske, flerfarvede bjerge og klipper, der strækker sig over ørkenlandskabet i dette spektakulære område.

B626961eb133fe372f24d4982fad62a6

Petrified Forest National Park, New Mexico

Gå tilbage i tiden og udforsk denne forhistoriske skov, hvor træerne er forvandlet til forstenet træ gennem millioner af år.

Petrified National Forest Painted Desert

Palo Duro Canyon, Texas

Oplev den imponerende kløft, der er den næststørste i USA, og nyd den betagende udsigt over de røde klippeformationer og det varierede ørkenlandskab.

Palo Duro

Santa Fe, New Mexico

Udforsk denne gamle by, der er kendt for sin smukke adobe-arkitektur og rige kulturelle arv, der strækker sig over tusinder af år.

Image

Santa Monica Pier, Californien

Slut din episke rejse ved dette historiske og billedskønne sted, hvor Route 66 møder Stillehavet, og nyd en uforglemmelig solnedgang over havet.

Route 66 End

Med Check Point Travel får du en autentisk og uforglemmelig oplevelse, mens du udforsker Route 66's smukkeste steder. Vi sørger for at planlægningen og logistikken er i orden med flyrejse, komfortable overnatningssteder en god bil at køre i. Dermed har du frihed til at nyde Route 66’s mange højdepunkter.