Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_389893837 Bixby Creek Bridge on Highway #1 at the US West Coast traveling south to Los Angeles, Big Sur Area.jpg

Roadtrip USA

Åbne high ways, diners, store skove og glitrende storbyer. Det er blandt ingredienserne på et road trip i USA. Det er en fantastisk kør-selv land og mulighederne for fantastiske oplevelser er mange. Her giver vi et par bud på, hvor I kan tage hen, og hvad I kan opleve.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Roadtrip i USA med kvalitet

Hos Check Point Travel sender vi hvert år flere hundrede danskere på road trip i USA. Ønskerne for vores kunder er meget forskellige, og vi gør meget ud af at give en grundig og professionel vejledning, så rejsen bliver, lige som den skal være.

Vestkystens storbyer

Det vestlige USA er et populært område for road trips. Her er afstandene mellem højdepunkterne overskuelig, og der er utroligt mange forskellige spændende oplevelser at få.

Storbyerne Los Angeles og måske især San Francisco er blandt vores favoritoplevelser på et road trip. Los Angeles forfører med sine store boulevarder, glitrende højhuse og afslappede strandstemning, mens hyggelige San Francisco lokker med idylliske havneområder, stejle gader med sporvogne og glimrende gourmetoplevelser fra hele verden.          

LOS ANGELES - Hollywood Boulevard hvor håbefulde unge mennekser frekventerer de hsitoriske spillesteder og barer i håbet om at blive opdaget, Check Point Travel

Road Trip USA | Åbne landeveje

Følelsen af frihed er noget af det bedste ved et road trip i USA. Denne følelse rammer især en, når man kører afsted på åbne landeveje.

Det kan i princippet være hvor som helst i USA. Men sørg for at have tid nok i programmet, så I kan nyde det og tage synene ind i stedet for at have travlt for at nå frem.

Få tilbud på road trip i USA

USA - Californien - Roadtrip - Visit California (18).jpg

Besøg nationalparker på road trip

Naturen i USA er ganske fantastisk. Og på samme rejse er det muligt at opleve både store skove, spændende dyreliv og tørre ørkenområder.

Besøg for eksempel Yellowstone og se nærmere på dyreliv og unikke termiske naturfænomener, eller se de smukke klippespir i Bryce Canyon. Zion er endnu en spændende mulighed, og der er mange andre, der er værd at udforske. 

Muligheden for både natur- og storbyoplevelser er noget af det skønne ved et road trip i USA, og så det faktum, at I selv kan blande oplevelserne, som I vil og vælge til og fra undervejs. 

YELLOWSTONE - det er muligt at komme helt tæt på de termiske kilder, der skaber en farverig fantasiverden i den centrale del af parken, Check Point Travel

Se rejser med roadtrip i USA

Herunder har vi samlet et lille udvalg af vores rejser med road trip i USA. På alle rejser er flybilletter, billeje og hoteller inkluderet i prisen.

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
  • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
  • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.