Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
LAKE LOUISE - Et udsigtspunkt på vandreruten Moraine Lake Trail. Her er der udsigt til Lake Louise, Check Point Travel

Seværdigheder i Canada

Canada, det store nordiske land, er kendt for sin naturskønhed, venlige folk og rig kulturarv. Her er der en overflod af seværdigheder, der vil fascinere dine sanser og efterlade dig med uforglemmelige minder. 

Rocky Mountains

Et must-see sted i Canada er de majestætiske Rocky Mountains, der strækker sig gennem British Columbia og Alberta. Disse bjerge er en naturlig skat, med stejle tinder, smaragdgrønne søer og skovklædte dale. Du kan udforske Banff og Jasper National Parks, hvor du kan vandre ad spektakulære stier, tage på cykelture eller bare nyde den betagende udsigt. En tur med Rocky Mountaineer, et berømt tog, der kører gennem bjergene, vil tage dig på en rejse gennem spektakulære landskaber, som du aldrig vil glemme.

Moraine Lake 17092005

Niagara Falls

Et andet ikonisk sted er Niagara Falls, en af verdens mest berømte vandfald, der ligger på grænsen mellem Canada og USA. Det er en kraftfuld naturskønhed, hvor millioner af liter vand brager ned og skaber en imponerende scene. Du kan tage en bådtur, kaldet Maid of the Mist, og komme tæt på de brusende vandmasser, eller tage en spændende tur langs Niagara Parkway, der byder på spektakulære udsigter over vandfaldene og de omkringliggende områder.

NIAGARA FALLS - Overvej om rejsen skal forlænges med et par dage i Toronto. Herfra kan I tage på heldagstur til Niagara Falls, Check Point Travel

UNESCO-verdensarvsted

En anden bemærkelsesværdig seværdighed er byen Québec, der er kendt for sin rige historie og charme. Den gamle bydel i Québec er en UNESCO-verdensarvssted og er fyldt med brostensbelagte gader, gamle bygninger og imponerende fæstningsværker. Du kan gå en tur langs Fortifications of Québec, besøge det berømte Château Frontenac, som er et af verdens mest ikoniske hoteller, eller udforske Petit-Champlain-kvarteret, der er fyldt med butikker, caféer og kunstgallerier.

48987 Quebec City

Imponerende dyreliv

Et andet unikt sted er Vancouver Island, som er kendt for sin vilde natur og imponerende dyreliv. Du kan udforske den frodige regnskov i Pacific Rim National Park, besøge den charmerende by Victoria med dens britiske arkitektur og haveanlæg, eller se hvaler og søløver på en bådtur langs kysten. Vancouver Island er også kendt for sine skønne strande, hvor du kan slappe af, gå ture og nyde den friske havluft.

Rainforest Trail

Og selvfølgelig er der også Canadas kulturelle skatte, som f.eks. Toronto, den multikulturelle metropol, hvor du kan besøge det berømte CN Tower, udforske Royal Ontario Museum eller tage en tur til Toronto. Canada byder på mange oplevelse, så skynd dig og book din rejse.

Toronto Skyline At Sunset Canada Royalty Free Image 1674745346