Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
PARADISSTRANDE - Strandene på Seychellerne er meget smukke - her på øen La Digue.
Ture og udflugter - Seychellerne

Seychellerne - Ture og udflugter

Seychellerne, et paradis i Det Indiske Ocean, byder på enestående ture og udflugter. Udforsk de uberørte strande med blødt hvidt sand og turkisblåt vand, hvor du kan snorkle og dykke blandt farverige koraller og tropiske fisk. Tag på ø-hop og besøg øer som Praslin, La Digue og Silhouette, der byder på naturlig skønhed og afslappet atmosfære. Udforsk Vallée de Mai Nature Reserve og oplev de ikoniske coco de mer-palmer og sjældne fuglearter. Tag på en bådtur til Curieuse Island og mød kæmpe Aldabra-kæmpeskildpadder i deres naturlige habitat. Seychellerne er også et fantastisk sted for vandreture og jungleeventyr, hvor du kan opdage skjulte vandfald og panoramiske udsigter. Uanset hvad du vælger at gøre, vil Seychellernes naturlige skønhed og afslappede atmosfære fortrylle dig og give dig uforglemmelige oplevelser.

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Ture og udflugter - Vores forslag

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.