Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Velkommen Til San Vito Lo Capo

Siciliens – Kulturelt krydsningspunkt

Siciliens historie strækker sig tilbage til oldtiden og har været præget af en lang række forskellige kulturer og civilisationer, der har sat deres præg på øen. Fra grækerne til romerne, fra normannerne til araberne, har Sicilien altid været et kulturelt krydsningspunkt, hvor ideer og traditioner mødes og smelter sammen.

Fascinerende historie

Mange af Siciliens mest ikoniske seværdigheder vidner om øens lange og fascinerende historie. De græske templer i Agrigento og Selinunte, de normanniske katedraler i Palermo og Cefalù, og den arabiske dom i Caltagirone er alle eksempler på de forskellige kulturer, der har haft indflydelse på øen.

Shutterstock 557139430

Præget af konflikter og magtkampe

Siciliens historie har også været præget af konflikter og magtkampe, men det har ikke stoppet øens indbyggere fra at skabe et blomstrende samfund. Sicilianerne er kendt for deres stolthed og stædighed, men også for deres gæstfrihed og kærlighed til god mad og vin.

Segesta 1

Populært rejsemål

I dag er Sicilien en af Italiens mest populære turistdestinationer, og det er ikke svært at se hvorfor. Øen har en unik blanding af historie, kultur, natur og gastronomi, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Fra de frodige vinmarker i Marsala til de dramatiske klipper ved Taormina, har Sicilien noget for enhver smag.

Så uanset om du er interesseret i historie, kunst, mad eller naturen, vil en tur til Sicilien med sikkerhed være en oplevelse for livet.