Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_83714827 masai in Serengeti.jpg
Ture og udflugter - Tanzania

Tanzania - Ture og udflugter

Tanzania, et afrikansk juvel, byder på enestående ture og udflugter. Tag på safari i Serengeti National Park og oplev den spektakulære vandring af millioner af vilde dyr under den store migration. Bestig Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, og nyd den betagende udsigt fra toppen. Besøg Ngorongoro-krateret, et unikt økosystem, hvor du kan spotte løver, næsehorn og flodheste. Tag på en bådtur på Lake Victoria eller Lake Tanganyika og oplev det rige fugleliv og den rolige atmosfære. Udforsk Zanzibar, en tropisk ø med hvide sandstrande og krystalklart vand, perfekt til dykning og snorkling. Tanzania byder også på kulturelle oplevelser som at besøge Maasai-stammerne og lære om deres traditionelle livsstil og kultur. Uanset hvilken oplevelse du vælger, vil Tanzania imponere dig med sin utrolige dyreliv, naturlige skønhed og autentiske oplevelser.

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Ture og udflugter - Vores forslag

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.