VARADERO - Kridhvidt sand og blå himmel over stranden i Varadero.
Havana og badeferie i Varadero Pakken inkluderer fly, transport, casa med morgenmad i Havana og hotel med all-inclusive i Varadero

Program & kort

1

Havana

3 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af folkesjæl

2

Varadero

5 nætter:

Kridhvide sandstrande, hav og solskin

Rejseplan

Denne rejse er perfekt for jer, der vil kombinere oplevelser og afslapning på en kort, spændende rejse til Cuba.

Udgangspunktet er Cubas charmerende hovedstad, Havana. Foruden de historiske seværdigheder og spændende museer gemmer en gamle bydel på en række intime spillesteder og små gastronomiske overraskelser. Læg dertil den tydelige livsglæde og det maleriske forfald, der i udpræget grad præger den smukke hovedstad. 

På rejsens andel del er der badeferie og afslapning på menuen. I bor på et skønt strandhotel i Varadero, hvor I har mulighed for at dase og tage en dukkert i det krystalklare vand ved en af de bedste badestrande på Cuba. Opholdet på Varadero-stranden er med All Inclusive.

Varadero (7).jpg
Varaderos strande hører til blandt Cubas aller bedste.

Rejsen kort:

Efter flyrejsen, som kun har ét stop, lander I Havana - Cubas skønne hovedstad. I lufthavnen venter bil og chauffør, og snart er I på vej mod jeres hjem for de kommende tre dage. I bliver indkvarteret på et hyggeligt casa, som er cubanernes betegnelse for bed & breakfast. Morgenmad er inkluderet, ligesom I har eget toilet og bad, så komforten er i orden, og I har god til at udforske charmerende Havana. 

Rejsens anden del består af badeferie og afslapning. I bliver hentet ved jeres casa i Havana og kørt i privat bil til jeres hotel for de næste fem nætter i vidunderlige Varadero, som byder på fantastiske strande og krystalklart vand. Jeres hotel, Be Live Experience, som er et hyggeligt strandhotel. Der er 200 meter til stranden, stort poolområde, tennisbane, fitnesscenter og meget andet. I har All Inclusive under jeres ophold.

På rejsens sidste dag går turen atter med privat taxa, denne gang til lufthavnen i Havana. Hjemrejsen har kun et, kort stop.

Havanagade.jpg

Ved ankomsten til Havana, bliver I mødt i lufthavnen af en kontaktperson for vores samarbejdspartner på Cuba. I vil få anvist den bil, der kører jer til jeres Bed & Breakfast, der lokalt kendes som casa particulares, i Havanas historiske gamle bydel, hvor værtsfamilien venter på at byde jer velkommen.

På aftentur i den gamle bydel

Brug eventuelt den sene eftermiddag og aften på at gå rundt i nærområdet og få en fornemmelse af Havanas charmerende aften- og natteliv. Restauranter og små caféer ligger spredt ud over den gamle bydel, så det er bare om at kaste sig ud i det.

 

HAVANNA - I har fire nætter i Havanna, og dermed god tid til at gå på opdagelse.

Der er noget ganske særligt over Havana. En næsten magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes beliggenheden ved havet eller de farverige amerikanerbiler, der her triller rundt mellem levn fra revolutionen og smukke bygninger fra den spanske kolonitid. Byens storsmilende og livsglade befolkning samt gademusikanterne har bestemt også noget med det at gøre. Det samme har gnisten, der tændes i Havana, når mørket falder på, og hede salsarytmer siver ud fra de små dansesteder og fylder de charmerende gamle gader med eksotisk musik. Vi har sat 2 dage af til, at I i et roligt tempo kan dykke ind under huden på denne dybt sjælfyldte by og opleve en perlerække af den gamle bydels største seværdigheder.

Vi har givet vores forslag til spændende oplevelser I kunne få i Havana her

shutterstock_259731410  Vintage american car at the Malecon.jpg

Mulighederne er mange i Havana.

I kan stå tidligt op, og tage afsted til Havanas største marked, Mercado de Cuatro Caminos. Markedet har eksisteret i næsten 200 år, og her kommer bønder fra landbrugskollektiverne for at sælge deres afgrøder. Det er et livligt og farverigt marked, hvor tusindvis af lokale hver dag handler de daglige fornødenheder. Her er simple boder med madvarer, tekstiler og isenkram samt et leben uden sidsestykke, men kun ganske få turister.

Få inspiration til mange flere oplevelser i Havana her

Varadero (9).jpg

Fra Havana går det med bus østpå mod det populære strandområde, Varadero. Fremme i Varadero bliver I indlogeret på jeres all-inclusive strandhotel for de næste 5 nætter, og herefter kan I begynde at slappe af – måske starte med en dukkert i det azurblå vand og en gåtur i det kridhvide sand langs med stranden.

VARADERO - Kridhvidt sand og blå himmel over stranden i Varadero.

I har 4 hele dage til slappe af på stranden, nyde en kølende dukkert i havet eller poolen og måske få en kølig mojito eller to, men skulle I blive rastløse, er der gode muligheder for at arrangere en lang række spændende udflugter fra Varadero. Der er ture til nogle nærliggende hulesystemer, sejlture med mulighed for rigtig god snorklig samt ture til nationalparker i området. Disse bestilles nemmest på hotellet i Varadero.

96349893.jpg

Der er tid til en sidste dukkert i det azurblå hav og lige nyde solens stråler en sidste gang, inden det er tid til at checke ud og køre mod lufthavnen. I vil være fremme i god tid inden hjemrejsen, så alle formaliteter kan blive ordnet stille og roligt.

Efter en skøn rejse med storbycharme og strand i Cuba lander I i Danmark.

Havana og badeferie i Varadero

  • All inclusive på herligt strandhotel i Varadero
  • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast med morgenmad
  • Salsamusik, hyggelige caféer og intime restauranter
  • 5 nætter i Varadero på "Be Live Experience" med All Inclusive
  • Afslapning på en af Cubas mest populære strande
  • Inkl. fly, hoteller, transport og flere måltider

kr. 10.900,-

10 dage fra kr. 9.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 27. maj 2020