Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Elefanter Sri Lanka (1).jpg

Sri Lankas dyreliv

Dyrelivet på Sri Lanka er noget helt unikt. På den eksotiske ø har I mulighed for at opleve et hav af specielle dyr på nært hold. I kan for eksempel se elefanter, krokodiller, leoparder og et væld af spraglede fugle. 

I kan opleve Sri Lankas dyreliv på flere af vores spændende rejser til Sri Lanka. På disse rejser møder I Sri Lankas dyreliv flere spændende steder. På en jeepsafari i Minneriya National Park kan I opleve de store elefantflokke, der samles ved parkens vandhuller. Og efter en tur i højlandet, mellem de smukke temarker, kan I, i Yala National Park, se et væld af farvestrålende fugle og måske være heldige at se den smukke, men sjældne, leopard. 

Ud for landets kyster er der desuden mulighed for at opleve nogle af planetens giganter. På badeferie i det sydlige Sri Lanka kan I således tage på hvalsafari med gode muligheder for at spotte verdens største dyr - blåhvalen. 

Vil I høre mere om mulighederne for at se spændende dyr i naturen på Sri Lanka, så ring til os på 86137744. I kan også få et uforpligtende tilbud på en rejse til Sri Lanka ved at sende os en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel

SYDKYSTEN - Solopgang over Sri Lankas jungle, der rummer et overflødighedshorn af naturoplevelser, Check Point Travel

15

dage

NYE, LÆKRE HOTELLER

Det bedste af Sri Lanka
  • Enestående rundrejse med privatchauffør
  • Historiske kongebyer og imponerende templer
  • Safarikørsel i Minneriya og Yala Nationalpark
  • Højlandets te-marker, bjerge og britiske huse
  • Badeferie og afslapning ved Bentota
  • Inkl. fly, hoteller, transfers og halvpension

Fra kr. 15.800

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
LAX.jpg

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | kundeservice@cpt.dk