Green cliffs in the sea_49704520.jpg
Rejs trygt med Pakkerejsegaranti

Danmark har nu åbnet grænserne for Canada og Thailand. Det danske udenrigsministerium har vurderet, at de to lande har så god kontrol med Covid-19, at det er sikkert at åbne grænserne. Nu venter vi blot på, at de to lande også lemper deres indrejserestriktioner, så vi igen kan rejse dertil. Alt tyder på, at det vil ske indenfor de nærmeste måneder. Derfor har vi hos Check Point Travel besluttet at give vores kunder en Pakkerejsegaranti på rejser til de to rejsemål.

Hvordan er du dækket af Pakkerejsegarantien?

  • Pakkerejsegarantien træder i kraft den 3. juli 2020 og gælder alle nye bestillinger af rejser til Thailand og Canada med afrejse i 2021.
  • Pakkerejsegarantien betyder, at du har mulighed for at annullere rejsen helt frem til 31 dage før afrejse og få hele det indbetalte beløb tilbage, hvis udenrigsministeriets rejsevejledning på dette tidspunkt er orange og fraråder alle ikke nødvendige rejser til landet.
  • Ved annullering af rejsen med mindre end 31 dage til afrejse gælder de almindelige afbestillingsbetingelser.
  • Pakkerejsegarantien er GRATIS og giver dig mulighed for at planlægge rejsen allerede nu!

Husk din rejseforsikring!

Det er vigtigt, at du undersøger dækningen hos dit private forsikringsselskab. Den varierer fra selskab til selskab. Visse forsikringsselskaber kan have begrænsninger i forhold til sygdom, smitte og evakuering. Hos Check Point Travel kan vi tilbyde en rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring, der dækker både i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

Check Point Travel