Beach & Pool.jpg
KhanomAava-desktop.jpg
FAMILIEVILLA - Opgrader til en familievilla med god plads til hele familien og egen terrasse med havudsigt, Check Point Travel
STRANDRESORT - Aava Resort & Spa ligger helt ned til stranden, Check Point Travel
Dolphin 2.JPG
AAVA RESORT & SPA - Er et dejligt 4-stjernet resort med en unik beliggenhed og en arkitektur, der er et miks af thailandsk og nordisk stil. Ejerne og værtsparret er fra Finland, Check Point Travel
POOLVILLA - Er det også muligt at opgradere til. Så bor I med direkte adgang til poolen og har udsigt til havet
VANDFALD & JUNGLE - Tag med hotellet på tur og bad i vandfald omgivet af jungle og med udsigt til havet, Check Point Travel
GROTTER - Tag med på tur til nogle af de spektakulære grotter, der ligger i Khanom-området, Check Point Travel

Badeferie i Khanom - Aava Resort

  • 12 nætter på 4-stjernet strandresort
  • Uopdaget perle med smukke strande
  • Spis morgenmad med havudsigt
  • Autentisk landsbyliv og gode udflugter
  • For dem der vil opleve det ægte Thailand
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 7.750,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 01. sep 2019

Rejseplan

Drømmer I om at opleve det uspolerede Thailand med kilometerlange sandstrande, landsbyliv og smuk natur, så er Khanom det helt rigtige sted.

POOL MED HAVUDSIGT - I kan ligge i poolen og se ud på havet, Check Point Travel

Rejsen kort:

Drømmer I om at opleve det uspolerede Thailand med kilometerlange sandstrande, landsbyliv og smuk natur, så er Khanom det helt rigtige sted. På denne luksusbadeferie kan I udforske Khanom-området og slappe af i dejlige omgivelser på det 4-stjernede Aava Resort & Spa til en rigtig god pris.

Resortet, der består af bungalower og villaer, ligger direkte ned til stranden med udsigt til det turkisblå hav og de jungleklædte grønne bjerge. Her er swimmingpool, spa, gode restauranter og plads til børn. Khanom er Thailands ukendte perle og en mulighed for at opleve de sygthailandske troper uden at skulle dele det med tusindvis af andre turister.

I 2017 blev Aava Resort & Spa tildelt en World Luxury Hotel Award i kategorien "Luxury Beach Retreat".

I rejser fra København mod Bangkok, hvor I mellemlander, inden I flyver til Surat Thani lufthavn i Thailand. Her bliver I afhentet og transporteret til Aava Resort i Khanom.

STRANDRESORT - Aava Resort & Spa ligger helt ned til stranden, Check Point Travel

Dagene på Aava Resort indbyder til ren afslapning på førsteklasse. I kan vælge at nyde dagene ved den skønne pool eller benytte jer af den lange sandstrand, som ligger lige ved resortet. Kom helt ned i gear med i det lækre spa-område og forkæl jer selv med thailandske specialiteter samt lækker europæisk mad fra resortets restaurant.

Har I brug for luftforandring ligger den hyggelige by Khanom nogle få kilometer fra Aava resort. Med shuttlebus er det nemt at tage ind til byen, og her får I den autentiske thailandske stemning i en by, der endnu kun ser få turister.
I byen findes flere lokale restauranter, hvor I kan nyde klassiske thailandske retter til rigtig gode priser.

Tager I til byen onsdag eller søndag morgen, kan I opleve det lokale marked. Her kommer de lokale landmænd og fiskere til byen med deres friske varer, og det er altid en munter og farverig affære.

Udenfor byen kan I for eksempel besøge grotten Khao Wang Thong eller tage en forfriskende dukkert i vandfaldet Samed Chun, hvorfra der er udsigt til Khanom-bugten.

Dagen er kommet, hvor I skal mod Danmark igen. I bliver hentet på hotellet og transporteret til Surat Thani lufthavn. 

Efter en mellemlanding i Bangkok, lander I i København.