Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
IMG 86
Tag på en afslappende parferie i Bangkok og Koh Lanta Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Parferie - Bangkok og luksusbadeferie på Koh Lanta

 • Parferie med forkælelse og skønne strande
 • 3 nætter på det 5- stjernede Shangri La Hotel i Bangkok
 • Shopping og seværdigheder i Bangkok
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort på Koh Lanta
 • Mange gode udflugtsmuligheder på Koh Lanta
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 19.200,-

15 dage fra kr. 17.300,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 26. mar 2023

Rejseplan

Denne ferie er for par, der drømmer om at kombinere Bangkoks storbyoplevelser med en parferie på et lækkert strandhotel – helt uden børn. Først får I tre dage i Bangkok med mulighed for at se byens største seværdigheder, shoppe, sejle på kanalerne i den charmerende by Thonburi og udforske Chinatowns eventyrlige labyrint af gader. Derefter går turen til øen Koh Lanta i Sydthailand. Her skal I bo ved en af øens allerflotteste strande på det 4-stjernede Twin Lotus Resort & Spa. Et lille luksusparadis kun for voksne.

Bangkok 300284237

Rejsen kort

Rejsen begynder med tre spændende dage i Bangkok, der er en af det mest fascinerende storbyer i Østen med sit forunderlige miks af det moderne og det traditionelle. Det nye og det gamle. Tag på shoppingtur i de fashionable butikker ved Siam Square eller gå på opdagelse på et af byens store markeder. Oplev det imponerende kongepalads Grand Palace, der er en af de største seværdigheder i denne del af Østen. Spis på gadekøkken sammen med de lokale eller nyd en middag på en af byens mange michelin-restauranter. Begiv jer ind i Chinatowns eventyrlige labyrint af gader, der kantes af butikker, værksteder og tehuse. Eller lej en flodbåd for et par timer og oplev det gamle Bangkok i bydelen Thonburi, hvor vejene er kanaler, og husene står på pæle. Og når I har brug for en pause, så har hotellet en skøn swimmingpool.

Fra Bangkok går turen til Koh Lanta i Sydthailand. Her skal I bo på Twin Lotus Resort & Spa, der ligger ned til en af de bedste strande på Koh Lanta. Dette resort er perfekt til par, der har lyst til at forkæle sig selv med en lækker hoteloplevelse, god mad, lidt massage og en skøn sandstrand. Twin Lotus Resort & Spa er kun for voksne, og det giver stedet en ganske særlig ro og atmosfære. Det føles som en oase af velvære, hvor hverdagens travlhed og mange gøremål synes meget langt væk.

Bangkok By Night

I flyver fra København direkte til Bangkok, hvor I ankommer tidligt om morgenen næste dag. Flyrejsen er med aftensmad, morgenmad og drikkevarer. Og så er der skærme med film, tv og anden underholdning.

Bangkok Skytrain

I lufthavnen venter jeres chauffør på jer. Han har et skilt med jeres navn. Herfra går turen til det fremragende Shangri La Hotel Bangkok, der ligger i hjertet af Bangkok i det område, der hedder Silom. Efter vores mening et af de hyggeligste kvarterer i Bangkok med masser af markedsboder, gadekøkkener, butikker og restauranter.

Værelserne er som regel først klargjorte omkring kl. 13.00, så bed hotellet om at opbevare bagagen så længe og tag ud og se lidt på byen. Eller snup en kop kaffe ved pool-kanten. I får håndklæder ved poolen, hvis I skulle få lyst til en dukkert.

I har desuden let adgang til Skytrain, der blot ligger nogle minutters gang fra hotellet. Det er et højbanetog, der let og hurtigt bringer jer rundt i byen til både seværdigheder og shopping områder. Et godt alternativ til toget er flodbådene, der ligger til lige bag hotellet. Her kan I billigt blive sejlet op ad Chao Phraya og se byen fra søsiden, mens I funderer over, om I skal stå af og udforske Chinatown eller tage turen op til det pragtfulde kongepalads, Grand Palace. Og får I brug for en lille pause mellem de mange oplevelser og indtryk, så har hotellet en skøn pool.

Har I brug for lidt inspiration til, hvor I skal spise, så har vi lavet en lille liste med restauranter i Bangkok

Bangkok 748811014

I har tre hele dage til at gå på eventyr i Bangkoks gader. Bangkok byder på et væld af seværdigheder, stemningsfulde områder med markeder og livlige gadekøkkener, skyskrabere og ældgamle buddhistiske templer. Der er så meget at se og opleve i Bangkok, at det kan være svært at vælge.  Vi har givet et par forslag til, hvad I kunne lave.

Få inspiration til fem enestående oplevelser i Bangkok her

Beachfront Swimming Pool 1.jpg

I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Bangkok. Nu går turen til Koh Lanta i Sydthailand. I lander i Krabi Lufthavn, hvor hotellets chauffør venter på jer. Det tager ca. to timer med bil og færge at komme til hotellet. Vel fremme modtages I af hotellets personale, der sørger for, at I bliver tjekket ind og får en god start på jeres ophold på det 4-stjernede Twin Lotus Resort & Spa. 

Twin Lotus Resort & Spa er et virkelig skønt sted for par og voksne, der drømmer om at koble af i lækre omgivelser. Hotellet er ”børnefrit”, og det giver stedet en ganske særlig fredfyldt atmosfære, der gør det meget let at slappe af og bare lade sig forkæle.

Tag på opdagelse i Koh Lanta

Selvom I nok kan få svært ved at løsrive jer fra atmosfæren på Twin Lotus Resort & Spa, så bør I overveje at tage lidt på opdagelse på Koh Lanta. Det er en af de største øer i den sydthailandske skærgård, og hvis I hyrer en taxa for en dag og tager lidt rundt på øen, så vil I opdage, at der er mange små landsbyer, hvor livet går sin vante gang til trods for turismen. 

Overvej en aftentur til den gamle bydel i hovedbyen Saladan, der har mange små stemningsfulde restauranter og et livligt natmarked. Eller tag med på en snorkeltur til nogle af de omkringliggende øer for at opleve revene og de mange farverige fisk. Mulighederne er mange.

superior05.jpg

Hen på eftermiddagen er der afgang fra hotellet. Jeres chauffør kører jer til lufthavnen i Krabi, og her stiger I ombord på flyet til Bangkok. Der et flyskifte i Bangkok, og herfra går turen hjem mod Danmark. I lander i København tidligt om morgenen. Flyrejsen til Danmark er naturligvis med måltider, drikkevarer og underholdning akkurat som på udrejsen.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Bangkok t/r
 • Flyrejse Bangkok – Krabi t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transfer fra Bangkok Lufthavn til hotel i Bangkok t/r
 • 3 nætter på Shangri La Hotel Bangkok***** i Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Transfer fra Krabi Lufthavn til hotel på Koh Lanta t/r
 • 9 nætter på Koh Lanta på Twin Lotus Resort & Spa**** i Superior Room inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestilling
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Pakkens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere

Inspiration

WAT ARUN - Bag dette tempel, der er Bangkoks vartegn, ligger bydelen Thonburi, hvor husene står på pæle og vejene er kanaler, Check Point Travel
Forslag til oplevelser i Bangkok
Kort over Thailand.png
Kort over Thailand
Khanom - Aava Resort ligger direkte ned til en flere kilometer lang og uforstyrret sandstrand, Check Point Travel
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os