Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
IMG 86
Tag på en afslappende parferie i Bangkok og Koh Lanta Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Bangkok

3 nætter:

Templer, byliv og shopping i verdensklasse

2

Koh Lanta

9 nætter:

Bo på det dejlige børnefrie luksushotel

Rejseplan

Denne ferie er for par, der drømmer om at kombinere Bangkoks storbyoplevelser med en parferie på et lækkert strandhotel – helt uden børn. Først får I tre dage i Bangkok med mulighed for at se byens største seværdigheder, shoppe, sejle på kanalerne i den charmerende by Thonburi og udforske Chinatowns eventyrlige labyrint af gader. Derefter går turen til øen Koh Lanta i Sydthailand. Her skal I bo ved en af øens allerflotteste strande på det 4-stjernede Twin Lotus Resort & Spa. Et lille luksusparadis kun for voksne.

Bangkok 300284237

Rejsen kort

Rejsen begynder med tre spændende dage i Bangkok, der er en af det mest fascinerende storbyer i Østen med sit forunderlige miks af det moderne og det traditionelle. Det nye og det gamle. Tag på shoppingtur i de fashionable butikker ved Siam Square eller gå på opdagelse på et af byens store markeder. Oplev det imponerende kongepalads Grand Palace, der er en af de største seværdigheder i denne del af Østen. Spis på gadekøkken sammen med de lokale eller nyd en middag på en af byens mange michelin-restauranter. Begiv jer ind i Chinatowns eventyrlige labyrint af gader, der kantes af butikker, værksteder og tehuse. Eller lej en flodbåd for et par timer og oplev det gamle Bangkok i bydelen Thonburi, hvor vejene er kanaler, og husene står på pæle. Og når I har brug for en pause, så har hotellet en skøn swimmingpool.

Fra Bangkok går turen til Koh Lanta i Sydthailand. Her skal I bo på Twin Lotus Resort & Spa, der ligger ned til en af de bedste strande på Koh Lanta. Dette resort er perfekt til par, der har lyst til at forkæle sig selv med en lækker hoteloplevelse, god mad, lidt massage og en skøn sandstrand. Twin Lotus Resort & Spa er kun for voksne, og det giver stedet en ganske særlig ro og atmosfære. Det føles som en oase af velvære, hvor hverdagens travlhed og mange gøremål synes meget langt væk.

Bangkok By Night

I flyver fra København direkte til Bangkok, hvor I ankommer tidligt om morgenen næste dag. Flyrejsen er med aftensmad, morgenmad og drikkevarer. Og så er der skærme med film, tv og anden underholdning.

Bangkok Skytrain

I lufthavnen venter jeres chauffør på jer. Han har et skilt med jeres navn. Herfra går turen til det fremragende Shangri La Hotel Bangkok, der ligger i hjertet af Bangkok i det område, der hedder Silom. Efter vores mening et af de hyggeligste kvarterer i Bangkok med masser af markedsboder, gadekøkkener, butikker og restauranter.

Værelserne er som regel først klargjorte omkring kl. 13.00, så bed hotellet om at opbevare bagagen så længe og tag ud og se lidt på byen. Eller snup en kop kaffe ved pool-kanten. I får håndklæder ved poolen, hvis I skulle få lyst til en dukkert.

I har desuden let adgang til Skytrain, der blot ligger nogle minutters gang fra hotellet. Det er et højbanetog, der let og hurtigt bringer jer rundt i byen til både seværdigheder og shopping områder. Et godt alternativ til toget er flodbådene, der ligger til lige bag hotellet. Her kan I billigt blive sejlet op ad Chao Phraya og se byen fra søsiden, mens I funderer over, om I skal stå af og udforske Chinatown eller tage turen op til det pragtfulde kongepalads, Grand Palace. Og får I brug for en lille pause mellem de mange oplevelser og indtryk, så har hotellet en skøn pool.

Har I brug for lidt inspiration til, hvor I skal spise, så har vi lavet en lille liste med restauranter i Bangkok

Bangkok 748811014

I har tre hele dage til at gå på eventyr i Bangkoks gader. Bangkok byder på et væld af seværdigheder, stemningsfulde områder med markeder og livlige gadekøkkener, skyskrabere og ældgamle buddhistiske templer. Der er så meget at se og opleve i Bangkok, at det kan være svært at vælge.  Vi har givet et par forslag til, hvad I kunne lave.

Få inspiration til fem enestående oplevelser i Bangkok her

Beachfront Swimming Pool 1.jpg

I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Bangkok. Nu går turen til Koh Lanta i Sydthailand. I lander i Krabi Lufthavn, hvor hotellets chauffør venter på jer. Det tager ca. to timer med bil og færge at komme til hotellet. Vel fremme modtages I af hotellets personale, der sørger for, at I bliver tjekket ind og får en god start på jeres ophold på det 4-stjernede Twin Lotus Resort & Spa. 

Twin Lotus Resort & Spa er et virkelig skønt sted for par og voksne, der drømmer om at koble af i lækre omgivelser. Hotellet er ”børnefrit”, og det giver stedet en ganske særlig fredfyldt atmosfære, der gør det meget let at slappe af og bare lade sig forkæle.

Tag på opdagelse i Koh Lanta

Selvom I nok kan få svært ved at løsrive jer fra atmosfæren på Twin Lotus Resort & Spa, så bør I overveje at tage lidt på opdagelse på Koh Lanta. Det er en af de største øer i den sydthailandske skærgård, og hvis I hyrer en taxa for en dag og tager lidt rundt på øen, så vil I opdage, at der er mange små landsbyer, hvor livet går sin vante gang til trods for turismen. 

Overvej en aftentur til den gamle bydel i hovedbyen Saladan, der har mange små stemningsfulde restauranter og et livligt natmarked. Eller tag med på en snorkeltur til nogle af de omkringliggende øer for at opleve revene og de mange farverige fisk. Mulighederne er mange.

superior05.jpg

Hen på eftermiddagen er der afgang fra hotellet. Jeres chauffør kører jer til lufthavnen i Krabi, og her stiger I ombord på flyet til Bangkok. Der et flyskifte i Bangkok, og herfra går turen hjem mod Danmark. I lander i København tidligt om morgenen. Flyrejsen til Danmark er naturligvis med måltider, drikkevarer og underholdning akkurat som på udrejsen.