Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Road To Hana - Maui, Hawaii.jpg

Maui - Hawaiis naturskønne perle

Maui er den næststørste ø i Hawaii-øgruppen. Her kan I nyde fantastiske landskaber - for eksempel i en lang og meget frugtbar dalsænkning mellem øens to vulkaner.

Strandene på Maui er blandt de flotteste i Hawaii-øgruppen, og her kan I slikke sol og nyde en dukkert. For eksempel i Ka'anapali-området på øens vestkyst, der er kendt for en fantastisk strand, som tidligere er blevet kåret til USA's bedste.

Under et besøg på Maui kan I også udforske de spektakulære månelandskaber i Haleakala National Park. Her er muligheder for vandreture af enhver sværhedsgrad, og det er en stor oplevelse at vandre gennem "stenørkenen" omkring toppen af vulkanen.

I har desuden mulighed for at nyde en runde golf på en af verdens bedste golfbaner, eller I kan tage på hvalsafari og se, om I kan spotte pukkelhvalerne, der migrerer fra december til april.

I kan opleve Maui på blandt andet vores rejse Hawaii - Det ultimative øhop, hvor I besøger fire af Hawaii-øerne, inklusiv Oahu, Big Island, Kauai og altså Maui.

Vil I høre mere om vores rejser til Hawaii, så kan I ringe på 86137744.

I kan også sende en rejseforespørgsel, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en skøn Hawaii-rejse.

Send os en forespørgsel

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dage
Hawaii - Det ultimative øhop
  • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
  • Kauai er en uspoleret naturperle
  • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
  • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
  • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
  • Få det bedste af Hawaii på én rejse

Fra kr. 23.000

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.