Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 274164029
Oplev Monkey Forest i Ubud

Ubud Monkey Forest

Ubud Monkey Forest - også kendt som Sacred Monkey Forest Sanctuary, er en af de mest populære oplevelser i kunstnerbyen Ubud på Bali.

Ubud Monkey Forest er udlagt til naturreservat, er hjemsted for tre hellige templer, der stammer fra omkring det 14. århundrede. Skoven er især kendt for sin population af Balinesiske langhalede aber (Macaca fascicularis), og besøgende har mulighed for at observere aberne i deres naturlige habitat.

Hvad du kan forvente

Aber: Der er flere hundrede aber i Monkey Forest, og mens de er vant til mennesker, er det vigtigt at følge parkens retningslinjer for at undgå konflikter med dyrene.

Natur: Skoven er frodig og grøn, fyldt med gamle træer og en række forskellige plantearter. Det er et dejligt sted for en spadseretur, hvis man er interesseret i naturen.

Templer: Skoven huser tre hellige templer: Pura Dalem Agung, Pura Prajapati og Pura Beji. Man skal være klædt passende for at kunne besøge templerne; det vil sige, man skal bære en sarong og dække skuldre og knæ.

Shutterstock 99610196
Shutterstock 1805917033

Gode Råd

Sikkerhed: Selvom aberne er vant til mennesker, er de vilde dyr. Det er vigtigt ikke at fodre dem eller forsøge at tage selfies med dem, da det kan provokere dem.

Skrald: Hold styr på dine ejendele og affald for at beskytte dyrene og deres habitat.

Tidspunkt: Det kan være en god idé at besøge skoven tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen for at undgå folkemængderne.

Entré: Der er en entrépris for at komme ind i Monkey Forest, og pengene går til vedligeholdelse af reservatet og beskyttelse af aberne.

Ubud Monkey Forest er ikke kun en turistattraktion, men også et vigtigt sted for forskning og bevaring. Forskere studerer abernes adfærd, og stedet spiller en vigtig rolle i den spirituelle og daglige praksis for de lokale. Det er et must-see, hvis du er i Ubud og er interesseret i dyreliv, natur og balinesisk kultur.

Shutterstock 354303779
Shutterstock 773362198