Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
DSC_0183.jpg

Waipio Valley - Kongernes dal på Hawaii

På det nordligste Big Island kan I få jer endnu en stor naturoplevelse. Her kan I opleve, hvordan en række grønne dale skærer ned igennem den nordvestlige kystlinje og danner spektakulære og frodige dale.

Kør nordpå fra Kona langs vestkystens hovedvej. En flot tur i sig selv i det typiske hawaiianske landskab, hvor tørre buske stikker op af vulkanske klipper. På Big Islands nordspids passerer I byen Hawi, og fortsætter lidt længere østpå langs kysten til vejen stopper ved Pololu Valley Lookout. Her kan I, højt oppe fra en udkigspunkt, nyde en storslået udsigt udover den barske kystlinje langt nede, og så kan I se direkte ned i den grønne Pololu Valley. Et meget flot syn og hele køreturen værd. Fra udkigspunktet kan I snøre vandrestøvlerne og begive jer ned i selve dalen. I kan også "nøjes" med udsigten og begive jer videre. 

DSC_0120.jpg

Kør tilbage ad hovedvejen mod Hawi og fortsæt derefter mod sydøst ad Kohala Mountain Road, forbi byen Waimea og videre østpå til Honokaa. Her går mindre veje stik vest langs kysten, til I kommer til Waipio Valley Lookout, der er et meget smukt udsigtspunkt over den dybe, grønklædt dal, Waipio Valley. Dalen er nok den mest berømte af de dybe dale, og stedet var engang hjemsted for Hawaiis tidlige konger. "Kongernes dal", der på sit højeste er 600 meter, munder ud i en sort sandstrand, og selve det flade dal-område strækker sig flot ind i landet.

Det er også muligt at komme ned i dalen. Det kræver dog en bil med firehjulstræk, da vejen er stejl. I kan også vandre ned i dalen, men det koster penge. Hvis I tager helt ned i dalen, så husk badetøj, da stranden med det sorte sand er et godt sted for en dukkert. Der kan dog være en del strøm i vandet, så gå ikke for langt ud.           

Vil I høre endnu mere om mulighederne på Big Island, er I velkomne til at ringe til os på 86137744. I kan også få et uforpligtende tilbud på en rejse ved at sende en rejseforespørgsel

Send rejseforespørgsel

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dage
Hawaii - Det ultimative øhop
  • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
  • Kauai er en uspoleret naturperle
  • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
  • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
  • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
  • Få det bedste af Hawaii på én rejse

Fra kr. 23.000

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.