81454911-H1-AVEL_Island_Aerial_02_G_A_H.jpg
Anantara Veli Resort
Se galleri

Anantara Veli Resort

INDEN AFREJSE

Pas og visum

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. For danske statsborgere med et gyldigt pas gør følgende regler sig gældende:

 • Visumfri i indtil 30 dage.
 • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
 • Danske forlængede pas anerkendes.
 • Danske provisoriske pas anerkendes ved udrejse. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et dansk provisorisk pas.
 • Man kan ikke indrejse Maldiverne på et dansk provisorisk pas.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Maldivernes ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse. Yderligere information vedr. pas- og visumregler kan læses på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Vacccinationer

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller din egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut finder du anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål.

Rejseforsikring

Vi anbefaler altid, at rejsende tegner en rejseforsikring. Vi er gerne behjælpelige med at tegne den rigtige forsikring. Vi anbefaler Gouda rejseforsikring.

Situationen på Maldiverne

Vi opfordrer alle rejsende til at undersøge den aktuelle situation i det eller de land/e, der er planer om at besøge på den forestående rejse. Dette gøres nemt på Udenrigsministeriets hjemmeside, som indeholder råd og oplysninger til danske rejsende i en lang række lande og områder.

CHECK-IN

Online check-in

Mange flyselskaber har i dag online check-in på deres hjemmeside. Generelt åbnes der for denne service 24 timer for afrejse.

Fremmøde

På afrejsedagen anbefaler vi fremmøde minimum 2 timer før afgang. Da det kan variere på de forskellige luftfartsselskaber og i de enkelte lufthavne, anbefaler vi, at I undersøger den anbefalede mødetid på lufthavnens hjemmeside:

Bagageregler

Generelt er det tilladt at medbringe 20 kg bagage pr. rejsedeltager og 7 kg håndbagage. Reglerne kan dog variere fra flyselskab til flyselskab, og vi anbefaler derfor, at I går ind og undersøger de aktuelle regler på luftfartselskabets hjemmeside. Vi anbefaler desuden, at I tegner en bagageforsikring, da både luftfartsselskabets og vores ansvar er begrænset ved forsinket eller bortkommen bagage.

Håndbagage

Husk at eventuelle væsker i håndbagagen skal være pakket i en 1 liters plasticpose med lynlåslukning, inden I stiller jer i kø ved sikkerhedskontrollen. Hver beholder må max indeholde 100 ml pr. stk (max 1 liter i alt). Posen skal fremvises for sikkerhedspersonalet. Medicin fremstillet som væske, gelé eller lignende flydende former er undtaget fra reglerne for væsker i håndbagage. Det anbefales, at I allerede inden rejsen skaffer dokumentation for, hvilken medicin I medbringer i jeres bagage.

PÅ FLYREJSEN

Tax Free

Det er ikke muligt at købe tax free på vej til Maldiverne, det er ligeledes ikke lovligt at indføre alkohol til Maldiverne. Man kan købe taxfree ombord på flyet dertil, hvorefter man kan opbevare det i lufthavnen. Efterfølgende får man det udleveret ved hjemrejsen igen.

ANKOMST

Modtagelse i lufthavnen

Lufthavnen er placeret på øen Male. Efter i har afhentet jeres bagage skal i gå ud i ankomst hallen hvor i bliver mødt af en repræsentant fra Asian Adventures. I vil herefter blive sendt videre til en skranke hvor det hotel i skal bo på, står klar til at tage imod jer. Herefter vil i blive guidet ud til den båd som skal sejle jer videre ud til det hotel i skal bo på.

Manglende bagage

Mangler I jeres bagage, når I når frem, så kontakt luftfartsselskabet og jeres forsikringsselskab, inden I forlader lufthavnen. Det er vigtigt at få udleveret en kopi af PIR-rapporten til brug ifm en evt. forsikringssag.

Modtagelse

Vores lokale repræsentant og chauffør står klar til at modtage jer ved ankomst. I bliver budt velkommen og får udleveret en velkomstkuvert med forskellige informationer. Her finder I også det præcise tidspunkt for hvornår, I bliver afhentet på hotellet i forbindelse med hjemrejsen.

PÅ MALDIVERNE

Tidsforskel

Maldiverne er 3 eller 4 timer foran i forhold til Danmark, afhængig af sommer- og vintertid.

Valuta

Møntfoden på Maldiverne er Maldivisk rufiyaa og forkortes MVR. Se den aktuelle kursværdi på Nationalbankens hjemmeside.

Kreditkort

Det er almindeligt at man kan anvende de mest gængse internationale kreditkort på de fleste hoteller, det anbefales dog at have lidt kontanter med til opholdet.

Drikkevand

I turistområderne er vandet i hanerne generelt sikkert at drikke. I andre områder bør alt vand til at drikke, børste tænder i eller til isterninger koges inden brug. Dog anbefales det for en sikkerheds skyld at man kun drikker Kildevand på flasker.

Elektricitet, mobiltelefoni og internet

På Maldiverne er strømstyrken 220 volt, ligesom i Danmark. Stiktypen varierer meget. De fleste steder vil I kunne bruge de danske 2-ben-stik, dog nogle gange under lidt alternative forhold. Alternativt kan adapter købes billigt i de lokale supermarkeder og kiosker eller et adaptersæt, der har flere typer stik at vælge imellem, kan medbringes hjemmefra. Vær forberedt på, at der nogle steder er dårlig dækning på mobiltelefonen. Et godt råd er at sende dig selv en e-mail med vigtige oplysninger, som dit pasnummer, kørekort, telefonnummer til spærring af dit kreditkort og afgangstidspunkter på flybilletter. Således kan du hurtigt skaffe dig adgang til disse oplysninger, hvis du skulle være så uheldig at blive udsat for tyveri.

Drikkepenge

Det er normalt at give drikkepenge på Maldiverne. Drikkepenge til lokalguider
er ikke inkluderet i rejsens pris. Tjenere regner med 10-15 % i drikkepenge. Er drikkepengesystemet organiseret, vil det fremgå af regningen, at der er lagt 10-15 % service charge på den. Drikkepenge til stuepigerne på hotellet er også velset og lægges under hovedpuden.

Klima

Der er to overordnede sæsoner på Maldiverne. December til april er tørre måneder. Fra Maj til November er der to monsun perioder. Det betyder ikke at solen ikke skinner, men man skal være forberedt på at det vil give regnskyl ind imellem i denne periode. Temperaturene ligger som regel mellem 29-32 grader året rundt.

HJÆLP PÅ REJSEN

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer på rejsen, så kontakt i første omgang vores lokale rejsearrangør, der vil gøre sit bedste for at hjælpe jer. Ellers er I naturligvis også velkomne til at kontakte os i åbningstiden. I kan skrive til os på cpt@cpt.dk eller ringe til os på +45 86 13 77 44. Check Point Travel har åbent mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 17.00. I særlige nødstilfælde udenfor kontorets normale åbningstid kan vi kontaktes på nødtelefonnummer +45 69 13 31 11.

HJEMREJSE

Genbekræftelse

Genbekræftelse af hjemrejsen kræves kun af få flyselskaber. Det skal ske senest 72 timer før afgang enten direkte ved flyselskabet eller din rejsekonsulent. Er det ikke nødvendigt at genbekræfte din rejse, råder vi dig til at følge eventuelle ændringer på www.checkmytrip.com.

Check-in

I forhold til hjemrejsen er det en god idé, at I ankommer til lufthavnen i god tid inden afrejsetidspunktet – gerne 2½ time før. Vi anbefaler, at I tjekker den aktuelle rejseplan på www.checkmytrip.com

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark til Maldiverne t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og flyafgifter
 • Transport med resortets egen speedbåd fra Male lufthavn til resortet t/r
 • 7 nætter på Anantara Veli Maldives Resort i en Over Water Bungalow
 • Halvpension under hele opholdet på Anantara Veli Maldives Resort

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Maldiverne
 • Lokal Miljøskat på 6 US-Dollars pr. person pr. nat
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Personlige udgifter
 • Måltider i andre restauranter end de anviste
 • Drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195,- pr. person)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Maldiverne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
81455041 H1 AVEL Island Couple 03 G A H
81456925 H1 AVEL Snorkelling Model 02 G A H
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os