Swimming Pool (7)
Badeferie i Khanom - Khanom Beach Resort & Spa Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Luksusbadeferie i Khanom

 • 12 nætter på nyt 4-stjernet strandresort i Khanom
 • En uopdaget perle med smukke strande
 • Spis morgenmad på terrasse med havudsigt
 • Oplev autentisk landsbyliv og lokale markeder
 • Mange gode udflugtsmuligheder
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Khanom Beach Resort blev indviet i maj 2019 og er et af de bedste hoteller i området. Det er et 4-stjernet boutiqueresort med 15 værelser og 16 villaer, der er opført i kvalitetsmaterialer og lækkert indrettede. Khanom Beach Resort ligger helt ned til stranden med udsigt til det lyseblå hav og med de jungleklædte, grønne bjerge i baggrunden.

Hotellets pool ligger nærmest i strandkanten, og man kan se havet fra restauranten, hvor de både serverer internationale retter og thailandske specialiteter. Hotellet lejer havkajakker og paddle boards ud, og så har de en udflugtsskranke, hvis I får lyst til at tage lidt på eventyr i området.

View 008

Rejsen kort:

Khanom Beach Resort er et nyt 4-stjernet resort, der ligger helt ned til stranden i Khanom. En lille uopdaget perle i det sydøstlige Thailand med autentisk landsbyliv, smuk natur og kilometerlange sandstrande. Her kan I opleve lyserøde delfiner og gå opdagelse i kæmpestore klippehuler. I kan bade i vandfald omgivet af regnskov, nyde stilheden i et buddhistisk tempel eller besøge et af de farverige lokale markeder. Der er masser af gode oplevelsesmuligheder. Og så er der jo også den mulighed, at I bare kan slappe af og lade jer forkæle i skønne omgivelser på Khanom Beach Resort.

Room 301 (1)

I flyver fra København direkte til Bangkok, hvor I ankommer tidligt om morgenen. Her skifter I fly og fortsætter til Surat Thani. I Surat Thani Lufthavn venter hotellets chauffør på at køre jer til hotellet, der ligger blot en times kørsel fra lufthavnen. Vel fremme modtages I af hotellets personale, der sørger for, at I bliver tjekket ind og får en god start på jeres ophold på Khanom Beach Resort.

Khanom Beach Resort er det perfekte sted, hvis I har brug for at slappe af og lade jer forkæle i skønne omgivelser. Her får I store flotte værelser, pool, strand og god mad serveret på restaurantens terrasse med udsigt til det blå hav.

Hvis I får lyst til at opleve noget, så er der masser af gode muligheder i området omkring Khanom. I kan tage på snorkeltur eller på sejltur, hvor I kan komme tæt på områdets lyserøde delfiner. I de skovklædte bjerge findes brusende vandfald, hvor I kan bade med udsigt til havet og kysten. Bjergene gemmer også på enorme klippehuler, som man sammen med stedkendte guider kan få lov at udforske. Det er fantastiske oplevelser, som man nærmest har for sig selv, da masseturismen endnu ikke har fundet vej til Khanom.

Byen Khanom er hyggelig. Den ligger blot nogle få kilometer fra Khanom Beach Resort. Med hotellets shuttlebus eller en taxa er I hurtigt derinde. Her får I autentisk thailandsk stemning i en provinsby, der endnu kun modtager få turister. I byen findes flere lokale restauranter, hvor I kan nyde klassiske thailandske retter til rigtig gode priser. Der ligger også nogle hyggelige spisesteder i gåafstand fra hotellet som for eksempel Le Petit Saint-Tropez og Moji.

Tager I til byen en onsdag eller søndag morgen, kan I opleve det lokale marked. Her kommer de lokale landmænd og fiskere til byen med deres friske varer, og det er altid en munter og farverig affære. Og lørdag aften har de et stort natmarked med masser af gadekøkkener.

Hen på eftermiddagen er der afgang fra hotellet i Khanom. Hotellets bus kører jer til lufthavnen i Surat Thani, og her stiger I ombord på flyet til Bangkok. Som på udrejsen er der et flyskifte i Bangkok, og herfra går turen hjem mod Danmark. I lander i København tidligt om morgenen.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Bangkok t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly Bangkok – Surat Thani t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Surat Thani Lufthavn til hotel i Khanom t/r
 • 12 nætter i Khanom på Khanom Beach Resort & Spa**** i Deluxe Garden View Room (2voksne og 2 børn deler 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Morgenmad på hotellet alle dage

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Room 301 (1)
Swimming Pool (1)
View 008
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os