Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
srilanka-desktop.jpg

Hvorfor rejse til Sri Lanka?

Sri Lanka er de seneste år blevet et mere og mere populært rejsemål. I vores øjne er det ikke så mærkeligt. Sri Lanka har nemlig fantastisk meget at byde på. I denne artikel har vi samlet et udvalg af de ting, der efter vores mening, gør en rejse til Sri Lanka til noget ganske specielt. I kan også få ideer til rejsen til Sri Lanka på vores kort over Sri Lanka.

Storslået natur og spændende dyreliv

Naturen og dyrelivet er nogle af Sri Lankas helt store trækplastre. Naturen i Sri Lanka dækker alt fra frodige regnskove og grønne teplantager til lange palmeklædte sandstrande, der indbyder til en dukkert.

Dyrelivet i landet er også noget helt specielt. Kom tæt på de store elefantflokke i Minneriya National Park, se de mange eksotiske fuglearter, måske en krokodille og tag på udkig efter de elegante leoparder, der færdes i Yala National Park.

Fra Sri Lankas sydkyst kan I, i vinterhalvåret, tage på hvalsafari og med stor sandsynlighed opleve de enorme blåhvaler, der boltre sig i bølgerne. 

PINNAWALA - mulighed for at kome helt tæt på elefanterne, Check Point Travel

Spændende historie og smukke templer

Sri Lanka er et land med en rig og meget spændende forhistorie. På en rejse til Sri Lanka kan I blandt andet udforske fortiden i de gamle kongebyer. I byen Polonnaruwa, der var hovedstad i det gamle "Kingdom of Polonnaruwa", kan I udforske smukke templer og gamle ruiner fra et tidligere kongepalads, der står spredt rundt i et grønt parkområde. I kan også se de fire store og velbevarede buddhafigurer ved stemplet Gal Vihare.

Dambulla er endnu en berømt tidligere kongeby. Her kan I besøge de imponerende huletempler, der findes i en 160 meter høj klippe. Tempelhulerne rummer intet mindre end 153 buddhastatuer samt farvestrålende vægmalerier, der fortæller historien om Buddha og hans liv.  

I Anuradhapura kan I se de historiske bygninger fra Lankan-civilisationen, der har placeret byen på UNESCO's verdensarvsliste. I kan for eksempel se Abhayagiri Vihara-klostret, der er et smukt gammelt kloster, som er berømt for at have Sri Lankas mest velbevarede "månesten", der symboliserer menneskets livscyklus, Samsara, og vejen til Nirvana. 

Lækre strande

Sri Lanka byder også på fremragende strande, der indbyder til afslapning. I kan tage på ren badeferie, eller I kan tage nogle dage på et lækkert strandhotel for lige at puste ud og få lidt sol og afslapning efter en spændende og oplevelsesrig rundrejse i landet. 

I kan nyde smukke strande flere steder i landet. Vi anbefaler for eksempel strandene ved Koggala og Unawatuna på sydkysten.

Har I lyst til at høre mere om mulighederne for rejser til Sri Lanka, så giv os et kald på 86 13 77 44. I kan også sende en rejseforespørgsel og få et godt tilbud. 

Send rejseforespørgsel

Shutterstock 680953087 (1)

15

dage
Kultur, natur & badeferie på Maldiverne
  • Spændende rundrejse på Sri Lanka med egen chauffør
  • Historiske kongebyer, huletempler og klippefortet, Sigiriya
  • Leopard safari i den fascinerende Wilpatu National Park
  • Badeferie og afslapning i ø-paradiset Maldiverne
  • Kridhvide strande, krystalklart vand og farverig snorkling
  • Inkl. fly, hoteller, transfers, halvpension på Sri Lanka og helpension på Maldiverne

Fra kr. 23.450

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
DYRELIV - I Wilpattu nationalparken kan I være heldige at se den smukke, men sky, leopard.

Nyhed!

Kultur, natur og badeferie på Sri Lanka
  • Spændende og varieret rundrejse med egen privatchauffør
  • På opdagelse i de historiske kongebyer
  • Uforglemmelige huletempler i Dambulla og klippefortet, Sigiriya
  • Leopard safari i den fascinerende Wilpattu National Park
  • Badeferie og afslapning ved Negombo
  • Inkl. fly, hoteller, transfers og halvpension
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.